Πώς προτιμάτε την Georgina Rodriguez; Με brazilian μαγιό ή με μαύρο, μακρύ φουστάνι - Οι καυτές φωτό με τον Ronaldo στο σκάφος

Διακοπές με τον καλό της και μετά σε fashion show στην Γαλλία!

Η Georgina Rodriguez, μετά το ταξίδι στην Ίμπιζα με τον Cristiano Ronaldo, βρέθηκε τη Δευτέρα στην επίδειξη μόδας του Simon Porte Jacquemus «Le Papier».

Η 28χρονη πρώην βοηθός πωλήσεων εμφανίστηκε στο fashion show φορώντα ένα μάξι, μαύρο φόρεμα, που «αγκάλιαζε» τις καμπύλες της και είχε έξω τους ώμους.

Το outfit ολοκληρώθηκε με άσπρα mules, ένα κολιέ, ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια και ένα τσαντάκι στο ίδιο χρώμα με το φουστάνι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minna (@crisginadrugs)

Να σημειωθεί ότι η επίδειξη μόδας έγινε σε μια αλυκή στο Camargue, σε μικρή απόσταση από την γαλλική πόλη Arles.

Πριν πάει ωστόσο στη Γαλλία η σύντροφος του Ronaldo μαζί με τον διάσημο ποδοσφαιριστή ταξίδεψαν στην Ίμπιζα, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα.

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον 37χρονο άσσο τον γηπέδων και την Georgina να χαλαρώνουν στο σκάφος μαζί με μια παρέα φίλων.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες η 28χρονη φορά ένα πράσινο μπικίνι brazil που αφήνει λίγα στην φαντασία, ενώ ο καλογυμνασμένος Cristiano ένα λευκό μαγιό και μπλε καπέλο.

Η Georgina βέβαια δεν φαίνεται να περνά τόσο χρόνο στα γυναστήρια, όσο ο αγαπημένος της, αλλά μην ξεχνάμε βέβαια ότι πρόσφατα έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι πέρασε δύσκολες ώρες όταν στην πέθανε στη γέννα το δίδυμο αδερφάκι της Esmeralda, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από ποερίπου δύο μήνες.. Ο Πορτογάλος επιθετικός και η Georgina είχαν ανακοινώσει το θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους, κατά την πρόωρη γέννα των διδύμων, τον Απρίλιο. 

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα μαζί την 4χρονη  Alana Martina, ενώ ο Ronaldo έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 4χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo δίδυμα Eva Maria και Mateoκαι τον 11χρονο  Cristiano Jr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ