Γιάννης Στάνκογλου: «Αν μπορώ να υπερηφανευτώ για κάτι, νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας!» (βίντεο)

«Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, τα παιδιά του αλλά και το buling που έχει δεχθεί στο παρελθόν.

«Με εκνευρίζει και μπορεί να σταματήσω παράσταση αν κάποιος βιντεοσκοπεί», δήλωσε χαρακτηρτιστικά ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφορικά με διάφορα περιστατικά που του έχουν συμβεί στη διάρκεια μιας παράστασης.

 

 

Αναφερόμενος στην επιτυχημένη σειρά «Το Νησί» όπου πρωταγωνιστούσε και η οποία επανέρχεται, ανέφερε ότι «Από “Το Νησί” θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, τα γλέντια, την Κρήτη που έχει αυτήν την ενέργεια και τους ανθρώπους».

 

 

«Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δε γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δε θα της πω να μην το κάνει. Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει», εξομολογήθηκε για την κόρη του.

 

 

«Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», πρόσθεσε.

 

 

 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη φιλία, τονίζοντας ότι «Η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

 

 

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «Ανταγωνιστικός είμαι παντού, αλλά όχι κακά και άσχημα. Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying, αλλά όχι ανταγωνισμό».

 

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προμηθέας δεσμώτης» που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ