Πολίν Ντουκρουέ: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό & εγγονή της Γκρέις Κέλι

Το «Forming» θα επικεντρωθεί στο brand μόδας Πολίν

Η Πολίν Ντουκρουέ (Pauline Ducruet), κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και εγγονή της Γκρέις Κέλι, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ της Calabasas Films and Media για τη λαμπερή ζωή της.

Οι συνεργάτες της Calabasas Films, Πολ Μπιαν και Καπίλ Μαχέντρα, θα είναι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Forming», μαζί με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Σάντι Κλίμαν, τη Νατάλια Πιτζάρο και την Ντουκρουέ.

 

 

 

 

 

 

Το «Forming» θα επικεντρωθεί στο brand μόδας της Πολίν Ντουκρουέ, μια ρευστή ως προς το φύλο και βιώσιμη σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, καθώς και στην ίδια την επαγγελματία δύτρια και ολυμπιονίκη, 16η στη σειρά για τον θρόνο του Μονακό.

Η Πολίν σε μιρκότερη ηλικία με την μητέρα της πριγκίπισσα Στεφανί, Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ντουκρουέ σπούδασε στυλιστική στο Instituto Marangoni στο Παρίσι και σχέδιο μόδας στη Σχολή Parsons στη Νέα Υόρκη, έκανε πρακτική στη Vogue και στον Louis Vuitton και το 2019 σχεδίασε το νυφικό της κουνιάδας της Μαρί Σεβαλιέ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι δημιουργίες της παρουσιάζονται κάθε σεζόν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έχει αποκτήσει από την σχέση της με τον πρώην σωματοφύλακά της, Daniel Ducruet (Ντανιέλ Ντουκρουέ) τον 29χρονο Λούις (Louis) και την 28χρονη Πολίν (Pauline).

Η Πολίν με τον θείο της πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, photo: EPA POOL via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στις 15 Ιουλίου 1998 η Στεφανί γέννησε το τρίτο της παιδί, Camille Gottlie, η οποία πρόφατα μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό της συνόδευσε τον θείο της πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, στην  τελετή λήξης του Monte-Carlo Television Festival Η 23χρονη είναι ο καπρός του έρωτα της «άτακτης» μητέρας της με τον επίσης πρώην σωματοφύλακά της Jean Raymond Gottlieb.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ