Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση όπως στην Αμερική, να κοστίζει ένα εκ ευρώ το επεισόδιο - στην Ελλάδα...» (βίντεο)

«Επειδή εγώ είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης ή αλλιώς να πάρω το χρόνο μου, στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις»

Καλεσμένος της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε στα θετικά σχόλια για τη φωνή του, υποστηρίζοντας «οι ωραίες φωνές ακούγονται ωραίες γιατί λένε κάτι». «Γιατί συνήθως αν δεν ξέρεις τι λες, το ωραίο της φωνής χάνεται» συμπλήρωσε.

«Είναι στόχος μου να κάνω δουλειές που θα τις δουλέψω πολύ καιρό, που θα τις έχω προαποφασίσει από καιρό, που θα έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου για το πως θα το κάνουμε και έτσι κάθε φορά που έχουμε πρεμιέρα είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως γι’ αυτό το λόγο έχει και άγχος. «Συνήθως άγχος έχεις όταν ξέρεις τι πρέπει να γίνει, άμα ξέρεις τι πρέπει να γίνει έχεις την ευθύνη να το καταφέρεις. Όταν δεν έχω άγχος, λέω ότι είμαι εντελώς απροετοίμαστος» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την παράσταση «Μήδεια» που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, ανέφερε ότι ήταν μια απόφαση που πήρε το 2016. «Απλά έφτασε η ώρα της να γίνει τώρα. Για να καταλάβεις πόσο καιρό δουλεύουμε τις ιδέες μας. Φτάσαμε να μπορούμε να το κάνουμε φέτος και να μπορούμε και αυτοί που θέλαμε να είμαστε» συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης, στην εκπομπή του Mega.

«Θέλαμε να κάνουμε τη Μήδεια γιατί θέλαμε να μιλήσουμε για τον ξένο στην κοινωνία μας, πως αντιμετωπίζεται ο ξένος στην κοινωνία μας, ποιος είναι ο φόβος μας απέναντι στον ξένο και είναι δικαιολογημένος ο φόβος μας» υποστήριξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Για το γεγονός ότι παίζει αρκετούς ρόλους την παράσταση, ο επιτυχημένος ηθοποιός εξήγησε πως «όταν παίζεις τρεις διαφορετικούς ρόλους, δεν παίζεις με την ψυχολογία του ρόλου, αλλά με το ρυθμό του χαρακτήρα».  «Θέλει πολλή δουλειά, δεν είναι μόνο θέμα μόρφωσης. Πρέπει να έχεις εξασκηθεί για να το πετύχεις» συμπλήρωσε.

«Η Μήδεια είναι ένας χαρακτήρας που μας διδάσκει κάτι. Έρχεται από την αρχαία ελληνική γραμματεία. Ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκληματούν δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους χαρακτήρες, οι οποίοι είναι φώτα για εμάς» υποστήριξε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τη σύγκριση που γίνεται τελευταία με τη «Μήδεια» με την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία των τριών παιδιών.

Σχολιάζοντας την παρουσία της συζύγου του, Αθηνάς Μαξίμου στην παράσταση, ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε πως «η Αθηνά πέρα του ότι είναι η αγαπημένη μου σύζυγος, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Και όταν βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες, δεν τους αφήνεις να φύγουν».

«Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, όπως γίνεται στην Αμερική. Δηλαδή που κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο και το γυρίζουν 15-20 ημέρες κάθε φορά. Στην Ελλάδα κάθε επεισόδιο γυρίζεται σε δύο ημέρες και πολλές φορές τρέχεις να κάνεις τη σκηνή γιατί μπορεί να παίζει το επεισόδιο την μεθεπόμενη ημέρα» εξήγησε ο Αιμίλιος Χειλάκης για το γεγονός ότι η τηλεόραση δεν είναι η αγαπημένη του δουλειά.

«Επειδή εγώ είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης ή αλλιώς να πάρω το χρόνο μου, στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ