Εμανουέλ Μακρόν -Μπριζίτ: "Eπίδειξη μόδας" αλλά και έρωτα για το ζευγάρι - Tο κρεμ μαντό & το φόρεμα της Πρώτης Κυρίας

Μπριζίτ Μακρόν και Eμανουέλ δίνουν μαθήματα στιλ....

Οι χώρες της Ομάδας των 7 (G7) θα δεσμευθούν σήμερα σε νέο πακέτο συντονισμένων ενεργειών με στόχο την αύξηση της πίεσης σε βάρος της Ρωσίας αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία και θα οριστικοποιήσουν τα σχέδια για πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος.

Η ανακοίνωση έγινε ύστερα από την είδηση ότι η Ρωσία φαίνεται να οδηγείται στην πρώτη χρεοκοπία εδώ και δεκαετίες και ενώ ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθύνθηκε στη σύνοδο των ηγετών της G7.

 

 

Στην σύνοδο των 7 συμμετέχει και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Ο ίδιος συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν έδειχνε ευδιάθετος και χαμογελαστός, κρατώντας την από το χέρι. 

Instagram/emsoutien

Να σημειώσουμε πως  οι κοινοβουλευτικές εκλογές αυτού του μήνα αποκάλυψαν «βαθιές διαιρέσεις» στη γαλλική κοινωνία. 

 

 

Τα γαλλικά πολιτικά κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς απέρριψαν μάλιστα την Πέμπτη την έκκληση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να βοηθήσουν να ξεπεραστεί το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και του ζήτησαν να αποσαφηνίσει ποιους συμβιβασμούς είναι έτοιμος να κάνει για να κερδίσει την υποστήριξή τους.

 

Ο Γάλλος Πρόεδρος για την σύνοδο των G7 επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο, ενω η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ένα καταπληκτικό κρεμ μαντό με ασορτί φόρεμα. Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε χέρι - χέρι σε μια ''επίδειξη'' της αγάπης και του έρωτά τους. Σε μια από τις πολλές '' επιδείξεις'', αφού συχνά - πυκνά το ζεύγος φωοτγραφίζεται αγκαλιά, αλλά και σε τρυφερά στιγμιότυπα. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ