Έγκλημα στη Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που σκότωσαν στο ξύλο σε μπαρ - Συλλήψεις των νταήδων για το θανατηφόρο χτύπημα με σιδερογροθιά (φωτό/βίντεο)

Ο 42χρονος δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία

Στη σύλληψη δύο ατόμων, 24 ετώνγια τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. όπως ανακοίνωσε στο Twitter ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας «έδειξαν» το όχημα διαφυγής των δυο δραστών της άγριας δολοφονίας του 42χρονου στη Ραφήνα.

Οι αστυνομικοί μέσα από την συλλογή  υλικού από κάμερα ασφαλείάς, καθώς και μέσα από αρκετές μαρτυρίες που είχαν στα χέρια τους κατάφεραν και τους ταυτοποίησαν. -το όχημα ήταν καταχωρημένο στα στοιχεία του ενός - ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη τους.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο 24χρονοι απολογούνται προκειμένου να πέσει φως στο τι ακριβώς έγινε και έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου τον 42χρονο.

Το έγκλημα, όπως όλα δείχνουν, έγινε για ασήμαντη αφορμή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος και οι δράστες διαπληκτίστηκαν στην τουαλέτα του μπαρ, πιθανότητα για τη σειρά και το ποιος έχει προτεραιότητα και γι΄ αυτό λογόφεραν. Στη συνέχεια, οι δράστες, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής, βγήκαν έξω, περίμεναν τον 42χρονο και όταν εκείνος βγήκε από το μπαρ τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

 

Ο άτυχος 42χρονος όταν επέστρεψε στην παρέα του συγγενικού του προσώπου είπε μόνο τη φράση: «Όλα καλά» και σηκώθηκε να φύγει, μόνο που μόλις έφθασε στην είσοδο του μπαρ δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων νεαρών με έναν μάλιστα από αυτούς να κρατά σιδηρογροθιά και να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι.

Αμέσως μετά οι δράστες έτρεξαν να εξαφανιστούν. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν και άφησε την τελευταία του πνοή από εσωτερικό αιμάτωμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ