Κροκόδειλος πήγε να επιτεθεί σε Αυστραλό και εκείνος τον άρχισε στις… «τηγανιές» - δείτε το viral βίντεο

Άρπαξε ένα μεγάλο τηγάνι, κατέβηκε με τόλμη τις σκάλες και τον αντιμετώπισε

Οι τουρίστες στην Αυστραλία επρόκειτο να αναχωρήσουν από το κατάλυμα όπου έμεναν, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: Ένας κροκόδειλος τους έκλεισε το δρόμο.

Κανένα πρόβλημα! Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα άρπαξε ένα μεγάλο τηγάνι, κατέβηκε με τόλμη τις σκάλες και τον αντιμετώπισε.

Ο λόγος για τον Κάι Χάνσεν (Kai Hansen), έναν άντρα που διατηρεί ένα μικρό ξενοδοχείο και μια παμπ δίπλα σε ένα ποτάμι στο Ντάρουιν, στη βόρεια Αυστραλία.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το eu.usatoday.com στις 17 Ιουνίου και καταγράφηκε σε βίντεο από τον Shane Chambers,. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο δημοσιεύτηκε στα social media και πλέον έχει γίνει viral έχοντας πάνω από 40ο,000 προβολές.

Ο Shane, είπε στο Storyful ότι η τεταμένη στιγμή μεταξύ του Κάι και του κατοικίδιου του, που ονομάζεται Casey, σημειώθηκε καθώς το ζώο εμπόδιζε τον δρόμο τους. 

«Φεύγαμε από το νησί με ελικόπτερο και έκλεινε το μονοπάτι. [Ο ιδιοκτήτης] ανησύχησε για την ασφάλειά μας, οπότε άρπαξε το τηγάνι για να διώξει τον κροκόδειλο μακριά».

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα ντυμένα στα κόκκινα να κατεβαίνει τα σκαλιά, με το τηγάνι στο χέρι και να κατευθύνεται προς το ερπετό. Καθώς έχει ανοίξει το στόμα για να του επιτεθεί ο ιδιοκτήτης του κοπανάει δυο, τρεις «τηγανιές» στο κεφάλι και η Casey απομακρύνεται.

Στα σχόλια του βίντεο ορισμένοι χρήστες έγραψαν ότι ήταν αρκετά βίαιος με το ζώο, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να το απωθήσει και να προστατέψει τους τουρίστες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ