Επίθεση με πυραύλους στο Κίεβο: Έσωσαν κοριτσάκι 6 ετών - Δείτε φωτό και βίντεο

Νέο μπαράζ εκρήξεων στο Κίεβο...

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι τραυματίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί από νέα ρωσική επίθεση με πυραύλους κοντά στο κέντρο του Κιέβου, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ουκρανίας Ιχόρ Κλιμένκο στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, δήλωνε λίγο νωρίτερα σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί "στα ερείπια", γεγονός που σημαίνει ότι ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί.

 

ΑΠΕ/EPA

 

Γίνεται "για τον εκφοβισμό των Ουκρανών (...) καθώς πλησιάζει η σύνοδος κορυφής του NATO", σημείωσε εξάλλου σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους ο Κλίτσκο, ο οποίος μετέβη στο σημείο που επλήγη μερικές ημέρες πριν από την σύνοδο κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας στις 28 και 30 στη Μαδρίτη.

 

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ένα 6χρονο κοριτσάκι διασώθηκε από τα ερείπια, πρόσθεσε ο δήμαρχος. "Είναι ζωντανή" και τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν τώρα "να σώσουν τη μαμά της", συνέχισε.

ΑΠΕ/EPA

 

Ομάδα του AFP που μετέβη εκεί, είδε τους τρεις τελευταίους ορόφους του κτιρίου να φλέγονται και το κλιμακοστάσιό του να έχει καταστραφεί τελείως, ενώ η αστυνομία απέκλεισε την συνοικία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ