Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτο πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα κοριτσάκια τους - το γιόρτασαν στη Μύκονο (φωτό & βίντεο)

«Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας!»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γίορτασαν τα πρώτα γενέθλθια των δίδυμων κοριτσιών τους στη Μύκονο.

Η influencer έχει δημοσιεύσει στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι που έκαναν για τις κορούλες τους, ενώ παράλληλα έχει ανεβάσει και ένα σχετικό βίντεο.

Φωτογραφίες: Instagram

«Είμαστε ένος» γράφει στο ένα της post, ενώ νωρίτερα είχε αναφέρει: «Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! ? Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!

Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας!  Να είστε πάντα γερές και καλότυχες!Σας αγαπάμε όσο τίποτα!».

Ο Σάκης Τανιμανίδης από πλευράς του δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή εικόνα με τα δύο «αγγελούδια» τους και έγραψε στο post:  «Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες!

Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Αριάνα και η Φιλίππα ήταν ντυμένες με ροζ φορεματάκια, ενώ η μαμά τους επέλεξε για το πάρτι επίσης ένα ροζ φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ.

 

Στο πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο βρέθηκε επίσης η μητέρα του Τανιμανίδη, καλοί τους φίλοι καθώς και η κουμπάρα του ζεύγους Μαρίνα Βερνίκου. 

Φωτογραφίες: Instagram

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η μητέρα και η αδελφή της Χριστίνας Μπόμπα οι οποίες επίσης ταξλίδεψαν στη Μύκονο για τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ