Καλοκαίρι 2022: Τα απαραίτητα ρούχα που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών για στυλάτες εμφανίσεις

Ένα πολύ βοηθητικό άρθρο... 

Έφτασε η ώρα των διακοπών και η προετοιμασία της βαλίτσας φαντάζει λίγο δύσκολη, καθώς δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις μαζί σου; Θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα απαραίτητα ρούχα για τις φετινές σου διακοπές, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλήσεις 15 βαλίτσες.

Άλλωστε τα καλοκαιρινά ταξίδια είναι συνδυασμένα με την χαλαρή διάθεση και την άνεση, γεγονός που οδηγεί και σε ένα πιο ανάλαφρο, αλλά εξίσου κομψό ντύσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Ποια είναι όμως εκείνα τα ρούχα για το καλοκαιρινό ντύσιμο που θα σου εξοικονομήσουν χώρο, καλύπτοντας παράλληλα κάθε σου εμφάνιση από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο για ποτό ή χορό;

Η λίστα που ακολουθεί θα σου δώσει μερικές ιδέες!

Ένα κομψό και αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα

 

Αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα

 

Τα φορέματα με αέρινο στυλ σε μονόχρωμα ή printed σχέδια αποτελούν πάντα μια πολύ καλή επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μπορούν να φορεθούν πάνω από το μαγιό σου στην παραλία ή να συνδυαστούν με τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βραδινό outfit.

Επίλεξε λοιπόν ένα λευκό φόρεμα που είναι το πιο κλασσικό και αγαπημένο για την εποχή είτε παίξε με τα χρώματα και τα μοτίβα, κάνοντας μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Δεν έχει σημασία αν θα φορέσεις ένα κοντό ή μακρύ φόρεμα, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Συνήθως βέβαια τα maxi είναι πιο δημοφιλή.

Συνδύασε το με ένα όμορφο ζευγάρι σανδάλια ή πλατφόρμες και ολοκλήρωσε το summer look σου με τον καλύτερο τρόπο.

Chic πουκάμισο – φόρεμα για κάθε στιγμή της μέρας

 

Chic πουκάμισο - φόρεμα

 

Εναλλακτική πρόταση φορέματος αποτελεί και το πουκάμισο φόρεμα. Σε μίνι, μίντι ή μάξι μήκος, το φουστάνι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις εκθαμβωτικές εμφανίσεις στις διακοπές σου.

Είναι δροσερό και αέρινο, ενώ η ζώνη που κοσμεί συνήθως τη μέση, σμιλεύει τη σιλουέτα και την κάνει ακόμη πιο θηλυκή.

Κλασσικές επιλογές αποτελούν τα shirt dresses σε γήινες αποχρώσεις, αυτό όμως δεν θα σε εμποδίσει από το να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας κάποιο σχέδιο όπως το ριγέ και το πουά.

Ολόσωμη φόρμα ή σορτς: Μια ωραία εναλλακτική πρόταση

 

Ολόσωμη φόρμα ή σορτς

 

Ακόμη ένα από τα ρούχα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στις διακοπές είναι η ολόσωμη φόρμα με μακριά μπατζάκια ή τύπου σορτς.

Αποτελεί από μόνη της ένα ολοκληρωμένο σύνολο, γεγονός που εξοικονομεί χώρο στη βαλίτσα σου, αλλά και χρόνο στην επιλογή του τι να φορέσεις, αφού δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις τι συνδυασμούς ρούχων να κάνεις.

Οι επιλογές στις ολόσωμες φόρμες είναι αμέτρητες. Καλύπτουν κάθε γούστο και είναι ιδανικές για όλους τους σωματότυπους.

Το αγαπημένο τζιν σορτς που όλες έχουμε

 

Τζιν σορτς

 

Φοριέται με όλα και σε κάθε στιγμή της μέρας. Αποτελεί λοιπόν ένα από τα πιο στυλάτα καλοκαιρινά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας που είναι απαραίτητα για τις διακοπές.

Είναι κατάλληλο για τη θάλασσα, αλλά και τις βραδινές σου εξόδους, ανάλογα πάντα με τον συνδυασμό που θα επιλέξεις να κάνεις.

Για το πρωί φόρεσε το με ένα απλό t-shirt ή το μαγιό σου, ενώ για το βράδυ προτίμησε ένα lingerie top, ένα αέρινο μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο.

Αέρινη παντελόνα το must του Καλοκαιριού

 

Αέρινη παντελόνα το must του Καλοκαιριού

 

Λινή, υφασμάτινη ή τζιν δεν έχει σημασία, καθώς οι παντελόνες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη παντελονιού για την εποχή. Η μεγάλη ποικιλία σε γραμμές, στυλ, αλλά και χρώματα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά την καθιστά ιδανική για κάθε σωματότυπο και περίσταση.

Φρόντισε λοιπόν να βρεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο και συνδύασε τη με το ανάλογο τοπ για κάθε σου εμφάνιση.

Πασπαρτού μπλουζάκια για στυλάτες εμφανίσεις

 

Πασπαρτού μπλουζάκια για στυλάτες εμφανίσεις

 

Ένα λευκό t-shirt και ένα απλό τιραντάκι συνδυάζονται με τα πάντα. Μπορούν να μεταμορφωθούν πλήρως από πρωινά σε βραδινά ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για να τα στολίσεις. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με άλλα μπλουζάκια.

Επομένως, αποτελούν εξίσου απαραίτητα ρούχα για τις διακοπές σου, καθώς δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα και ταιριάζουν με όλα.

Καφτάνι ή κιμονό για τη θάλασσα και όχι μόνο

 

Καφτάνι ή κιμονό για τη θάλασσα και όχι μόνο

 

Μπορεί όταν ακούς τα συγκεκριμένα ρούχα να σου έρχεται στο μυαλό η παραλία και το μαγιό σου, ωστόσο τα κομμάτια αυτά μπορούν να φορεθούν και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας ή της νύχτας αναφέρει το beautetinkyriaki.

Μάλιστα υπάρχουν καφτάνια τύπου φορέματος που ταιριάζουν ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις, αλλά και κιμονό που μπορούν να φορεθούν ως ζακέτα ή να προσθέσουν ένα πιο boho style στο ντύσιμο σου.

Τζιν μπουφάν ή ζακέτα για τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια

 

Τζιν μπουφάν ή ζακέτα για τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια

 

Μπορεί να είναι Καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, ωστόσο υπάρχουν κάποιες στιγμές και κυρίως βραδινές ώρες που η υγρασία, αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας μας κάνει να αναζητούμε ένα πανωφόρι.

Η ζακέτα είναι ίσως το πιο απλό κομμάτι που θα σε ζεστάνει, χωρίς να καλύπτει πολύ χώρο στην βαλίτσα σου. Αν όμως ψάχνεις για κάτι διαφορετικό, μοντέρνο και πολύ στυλάτο, μπορείς να επενδύσεις σε ένα τζιν μπουφάν. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα και είναι διαχρονικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ