Η 9ψυχη Βασίλισσα Ελισσάβετ καβαλάει ξανά το άλογο της - ιππεύει παρά τα κινητικά της προβλήματα (φωτό)

Η λατρεία της για τα άλογα δεν μπορεί να κρυφτεί! 

Η βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με δημοσιεύματα, αψήφησε τους γιατρούς της-  ξανά καβαλώντας το άλογό της - λίγες μόνο ημέρες αφότου εθεάθη χωρίς το μπαστούνι που χρησιμοποιούσε πρόσφατα.

Εννέα μήνες αφότου της συνέστησαν να σταματήσει την ιππασία, η 96χρονη μονάρχης εθεάθη να ιππέυει το άλογό της στο Ουίνδσορ.

Απροσδιόριστα "κινητικά προβλήματα" την εμπόδισαν να παραστεί σε ορισμένες εκδηλώσεις για το Platinum Jubilee αυτό το μήνα και συχνά την βλέπαμε να χρησιμοποιεί μπαστούνι κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Elizabeth II (@royalty.crown_)

 

Χρησιμοποιούσε ακόμη και ένα αμαξίδιο του γκολφ για να βγάζει βόλτα τα κόργκι της. 

Μια πηγή δήλωσε στη Sun ότι της είχε λείψει η ιππασία για εννέα μήνες, προσθέτοντας: "Η βασίλισσα βρέθηκε και πάλι πάνω στο άλογό της. Το να ιππεύει ξανά είναι ένα θαυμάσιο σημάδι μετά τις ανησυχίες για την υγεία της. Το να το κάνεις αυτό στα 96 σου χρόνια είναι αξιοσημείωτο''. 

Είναι αφοσιωμένη στην ιππασία από τότε που της δόθηκε ένα πόνι στα τρία της χρόνια, το 1929, και υπήρξε αφοσιωμένη ιδιοκτήτρια και εκτροφέας αλόγων κούρσας σε όλη την ενήλικη ζωή της, αναφέρει η Daily Mail.

Η Αυτού Μεγαλειότης ελπίζει να πραγματοποιήσει το ετήσιο ταξίδι της στη Σκωτία για την Εβδομάδα Holyrood, αλλά η απόφαση θα ληφθεί αργότερα μέσα στους επόμενους μήνες. 

Η 96χρονη μονάρχης, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, σχεδιάζει να διαμείνει στο παλάτι Holyroodhouse στο Εδιμβούργο, όταν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα ταξιδέψουν στη Σκωτία για να εκτελέσουν υποχρεώσεις μεταξύ 27 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ