Γιατί η Jerry Hall χώρισε με τον Rupert Murdoch, τον 91 ετών σύζυγό της, μαικήνα των media - 6 χρόνια γάμου, ούτε καν 7 (φωτό)

Διαζύγιο για την Jerry Hall και τον Rupert Murdoch...

Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Jerry Hall και ο 91χρονος σύντροφός της Rupert Murdoch, όπως αναφέρει η New York Times.

Το γνωστό ζευγάρι που ήταν παντρεμμένο για περίπου 6 χρόνια, αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα περίπτωσης που τα αντίθετα έλκονται! Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας των 26 ετών, οι δυο τους έμοιαζαν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους σαν έφηβοι, τρελά ερωτευμένοι μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2016 «Έχω βγεί με νεότερους άνδρες και είναι πολύ διασκεδαστικοί, έχουν ενθουσιασμό! Αλλά πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι άνδρες είναι πολύ καλύτεροι εραστές».

 

 

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, φαίνεται πως αυτή η διαφορά ηλικίας αποτέλεσε έναν από τους λόγους που οδήγησαν στην φθορά του πάθους ανάμεσά τους.

Το διάσημο μοντέλο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον αστέρα της μουσικής σκηνής και μέλος του συγκροτήματος Rolling Stones, Mick Jagger, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ, διατηρώντας ωστόσο σχέση 22 ετών.

 

 

Ο επιχειρηματίας Rupert Murdoch, ο 91χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, ιδιοκτήτης της Fox Corporation, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της News Corp, καθώς και ιδιοκτήτης εκατοντάδων εκδοτικών εταιρειών και εφημερίδων, συγκεντρώνει συνολικά τέσσερα διαζύγια στην πορεία της ζωής του. Μάλιστα, η τεράστια περιουσία του ανέρχεται στις 14 δισεκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με την dailymail.

Η πρώτη σύζυγος του επιχειρηματία ήταν η Patricia Booker, ένα μοντέλο από την Αυστραλία, με την οποία χώρισε το 1967.

Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Anna Torv, μια πρώην ρεπόρτερ εφημερίδων, με την οποία παρέμειναν παντρεμμένοι για αρκετές δεκαετίες, εώς το 1999, με το διαζύγιό τους να αποτελεί ένα από τα πιό ακριβοπληρωμένα διαζύγια στην ιστορία.

Ο τρίτος γάμος, πριν τον γάμο του με την καλλονή Jerry Hall, ήταν εκείνος με την Wendi Deng, με την οποία ο επιχειρηματίας είχε αποκτήσει και δύο κόρες. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ