Αριάνα Ροκφέλερ: Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου κάνει διακοπές στη Μύκονο - Το υπέροχο boho φόρεμα που επέλεξε (φωτό)

Μετά από μια σύντομη στάση στην Αθήνα, έφυγε για Μύκονο! 

H 39χρονη χρυσή κληρονόμος Αριάνα Ροκφέλερ ταξίδεψε στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακoπές στη Μύκονο

Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για άλλη μια φορά, αφού η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος της προορισμός τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την σχεδιάστρια μόδας να κάνει βόλτα μαζί με τους φίλους της. 

Για την έξοδό της στα γραφικά στενάκια της Μυκόνου, η ίδια επέλεξε ένα σατέν floral φόρεμα, ενώ άφησε τα μαλλιά της ανέμελλα. 

Μάλιστα χθες, η πανέμορφη γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στην Αθήνα και συγκεκριμένα την guest εμφάνιση της στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον εμβληματικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεποπαγίτου.

Δείτε εδώ: Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου μια ατελείωτη πασαρέλα - Η λαμπερή επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον ιστορικό πεζόδρομο (φωτό & βίντεο)

Στην ανάρτησή της έγραψε: ''Χαρά μου που περπάτησα με τον @vzoulias κλείνοντας την επίδειξη υψηλής ραπτικής A/W 22 "The Swans" στην Αθήνα''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ