Ο Άγγελος Μπράτης σε mood εξομολογήσεων για την προσωπική του ζωή: ''Είμαι σε σχέση, είναι η τρίτη στη ζωή μου''

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μίλησε για τον σύντροφό του...

Καλεσμένος στο "Πρωινό” βρέθηκε χθες 23/6 ο Άγγελος Μπράτης και συνομίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ απάντησε και στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να αποκτήσει και παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELOS BRATIS (@angelosbratis)

"Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου.

Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς"

 

 

Και συμπλήρωσε ότι: "Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι α έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις".

Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το κομμάτι γάμος και παιδιά. 

Οι άνθρωποι να έχουν ίσα πραγματικά δικαιώματα και να μην έχουν μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ