Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece τα Bioaroma: Φυσικά καλλυντικά με Κρητικά βότανα, εμπνευσμένα από την ιστορία των Μινωιτών

Η Bioaroma είναι μία 100% made in Greece εταιρεία, που με έμπνευση από την ιστορία των Μινωιτών που ήταν πρωτοπόροι και γνωστοί παγκοσμίως για τις παραγωγές τους σε καλλυντικά. 

Η BioAroma διαθέτει τις δικές της βιολογικές καλλιέργειεςαποστακτήριο για την παραγωγή-απόσταξη αιθέριων ελαίων καθώς και ένα επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Μετά από μακροχρόνιες μελέτες των αρχαιολογικών στοιχείων των μινωικών αρωματοποιών αλλά και παλιών συνταγών των γιαγιάδων του νησιού, προχώρησε στην παρασκευή για πρώτη φορά 100% φυτικών χειροποίητων καλλυντικών με πρώτες ύλες από τον φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, δίκταμο, αλάδανο κ.α

Η Bioaroma αξιοποιεί πανάρχαιες συνταγές για την παραγωγή των καλλυντικών της, με πρώτη ύλη βότανα που έχουν τεράστια ιστορία και ειναι αποδεδειγμένα βάσει διεθνών ερευνών ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τέτοια είναι ο δίκταμος, που αποτελεί και τον βασιλιά των κρητικών βοτάνων, το τριαντάφυλλο των βράχων ή Αλαδανιά, καθώς και υπολείμματα από μελισσοκέρι και λάδι ελιάς.

Η Bioaroma εμπιστεύεται τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης και ανατρέπει τους κανόνες της μοντέρνας κοσμετολογίας προχωρώντας στην παρασκευή καλλυντικών χωρίς νερό «Water free Products».

Οι κοινές καλλυντικές κρέμες του εμπορίου περιέχουν 60-70% νερό με αποτέλεσμα για να συντηρηθούν να απαιτούνται ισχυρά χημικά συντηρητικά τα οποία συχνά είναι αλλεργιογόνα ή καρκινογόνα. Αντίθετα τα προϊόντα της Bioaroma αποτελούν συμπυκνωμένα ισχυρά προϊόντα τα οποία διαρκούν 4 φορές περισσότερο από τις κοινές κρέμες χωρίς κανένα χημικό συντηρητικό.

Επιπλέον λόγω της ελαιώδης βάσης τους πραγματοποιείται φυσική λίπανση της στοιβάδας του δέρματος, διατηρώντας διαρκή ενυδάτωση χωρίς να μπλοκάρουν τους πόρους και χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.

Eκτός από τα πλεονεκτήματα στην σύνθεση των καλλυντικών η Bioaroma επενδύει και σε πολύ προσιτές τιμές, με αποτελέσμα να κάνει τα προϊόντα της περιζήτητα σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ