Πόσο κοστίζει μια ….«αποδομημένη» μπουγάτσα στη Μύκονο; Μην κουράζεστε! 40 ευρώ - Ποιοι το πλήρωσαν ευχαρίστως

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη μπουγάτσα στην χώρα μας!

Το πιο διάσημο γλυκό της Θεσσαλονίκης, την γνωστή σε όλους μας μπουγάτσα, έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί της Μυκόνου φέτος το καλοκαίρι, πληρώντοντάς την όμως σε μια αστρονομική τιμή.

Το νησί της Μυκόνου βιώνει πλέον τις παλιές ένδοξες εποχές όπου χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο την επισκέπτονταν, με τις ιλλιγγιώδεις τιμές σε φαγητά και ποτά να «πρωταγωνιστούν» πατροπαράδοτα σε κάθε τραπέζι. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που δεν διστάζουν να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους, παρουσιάζοντας τις απίστες τιμές που αντικρίζουν στα μενού των καταστημάτων.

Είναι γνωστό πως οι τιμές στο συγκεκριμένο νησί δεν έχουν καμία σχέση με τις τιμές στην υπόλοιπη Ελλάδα, ωστόσο αρκετοί είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να σχολιάσουν το κόστος των υπηρεσιών που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο διάσημο νησί των ανέμων.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Tik Tok μια Αμερικανή τουρίστρια δημοσίευσε το γλυκό που παρήγγειλε με την παρέα της. Πρόκειται για spring roll airbag με πατισερί βανίλιας, παγωτό κανέλα και ζάχαρη, το οποίο είναι διαθέσημο στο γνωστό "Principote beach bar & restaurant". Πρόκειται για το διάσημο γλυκό της συμπρωτεύουσας, την Θεσσαλονική μπουγάτσα, όπως διαβάζουμε και στο μενού του μαγαζιού.

 

 

Πόσο κοστίζει λοιπόν στη Μύκονο το πιο διάσημο γλυκό της Θεσσαλονίκης; Όπως έγραψε η χρήστης που δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο, το γλυκό για δύο άτομα κοστίζει 40 ευρώ!

 Αναμφισβήτητα, μιλάμε για την πιο ακριβοπληρωμένη μπουγάτσα στη χώρα μας!

Στο Principote beach bar & restaurant, Head Chef είναι ο καταξιωμένος Μιχάλης Κικής. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Mykonos Postπεριγράφει πως είναι να είσαι head chef σε ένα τόσο επιτυχημένο beach restaurant bar, όπως το συγκεκριμένο.

 

 

«Το να ηγείσαι σε μία κουζίνα με 50 άτομα προσωπικό και έχοντας να σερβίρεις τετραψήφιο αριθμό ανθρώπων σε καθημερινή βάση, είναι κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό. Χρειάζεται να είσαι απόλυτος, συνεπής και να έχεις μια καλοκουρδισμένη ομάδα, ώστε να μπορεί να είναι αντάξια του όγκου της δουλειάς, αλλά και της απαιτούμενης υψηλής ποιότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μέλημά μας ο πελάτης μας να τρώει τα πιο αγνά προϊόντα, άριστα μαγειρεμένα και συνδυασμένα με τον ιδανικότερο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα η ποιότητα παραγωγής και σερβιρίσματος να παραμένει σταθερή, στα υψηλά επίπεδα που έχουμε εξαρχής ορίσει».

Τέλος, σχετικά με το στοιχείο που κάνει την Μύκονο να ξεχωρίζει σε γαστρονομικό επίπεδο δηλώνει πως: «Η Μύκονος είναι πλέον ένας διεθνής ultra luxury προορισμός. Αναμφισβήτητα έχουμε φτάσει ως εδώ γιατί υπάρχει και το αντίστοιχο κοινό, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει την πολυτέλεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ