Xώρισαν και η Κένταλ Τζένερ ζήτησε από τον Ντέβιν Μπούκερ περισσότερο δικό της χρόνο & χώρο - Πως έφτασαν εκεί (φωτό - βίντεο)

Άλλος ένας χωρισμός διασήμων...

To top model Κένταλ Τζένερκαι ο μπασκετμπολίστας των Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης. 

Μια πηγή δήλωσε στο ET: "Η Kendall αισθάνεται ότι βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια". "Έχουν συζητήσει για το μέλλον τους, αλλά δεν είναι στην ίδια σελίδα". 

 

 

 

Η πηγή συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι αν και φημολογείται ότι έχουν χωρίσει, υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούν. Πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού, οι θαυμαστές του ζευγαριού εντόπισαν μια σειρά από ενδείξεις στα προφίλ του καθενός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν ότι χώρισαν.

 

 

 

 

 

Στις 18 Ιουνίου 2022, η Kendall δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με το μοντέλο Fai Khadra. Οι δύο τους εθεάθησαν επίσης σε ένα ταξίδι για σκι πριν από μήνες, τον Ιανουάριο. Η Κένταλ έβγαινα συχνά με την Khadra και όχι με το αγόρι της, κάτι που έβαλε σε σκέψεις τους θαυμαστές της. 

 

Την προηγούμενη Κυριακή υποτίθεται ότι ήταν η επέτειος των δύο χρόνων του διάσημου ζευγαριού, αλλά κανένας από τους δύο δεν δημοσίευσε τίποτα σχετικό για την περίσταση.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το «E! News». «Η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα».

 

 

Ενώ «το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία, μαζί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων της αδελφής Kourtney Kardashian, μόλις επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης».

Η Κένταλ είπε στον Ντέβιν πως «ήθελε χώρο και χρόνο χώρια» αναφέρει το δημοσίευμα. Πάντως οι δύο τους «Έχουν επαφές από τότε και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον».

 

 

 

 

 

 

Πότε άρχισαν να βγαίνουν η Κένταλ και ο Ντέβιν

Πριν συνάψουν σχέση, η Κένταλ και ο Ντέβιν γνωρίστηκαν μέσω των κοινών τους φίλων, Τζόρντιν Γουντς και Μπεν Σίμονς. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Μάιο του 2018.

Ένα χρόνο αργότερα το 2019, η σχέση τους επιβεβαιώθηκε αφού πρώτα χώρισαν με τους τότε συντρόφους τους. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ