Πόθεν έσχες: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών - Αναλυτικά στοιχεία

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής το 2021 αφορούν την οικονομική χρήση του 2020.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου, οι δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλαν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Παράλληλα, δημοσιεύτηκαν και τα στοιχεία άλλων προσώπων όπως ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες καιδήμαρχοι, μέλη της Επιτροπής του Κοινοβουλίου που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Σημειώνεται πως οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που είχαν κατατεθεί από πέρυσι στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλήςαφορούν την οικονομική χρήση του 2020, συνολικά ανέρχονται σε 1.068.

Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι όπως ακριβώς τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων βάση του νόμου 3213/2003», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής της Βουλής.

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής το 2021 αφορούν την οικονομική χρήση του 2020.

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ