Θρίλερ με αεροσκάφος που έπιασε φωτιά στην προσγείωση: Φωτό & βίντεο - 137 επιβαίνοντες έζησαν στιγμές αγωνίας στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»

Θρίλερ για 137 επιβαίνοντες αεροσκάφους που έπιασε φωτιά.

Το αεροπλάνο, που μετάφερε 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος, έπιασε φωτιά μετά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι την Τρίτη.

 

 

 

 

Η πτήση 203 της Red Air, από τον Άγιο Δομίνικο,προσγειώθηκε γύρω στις 5:30 μ.μ. όταν ο μηχανισμός προσγείωσης του αεροσκάφους παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να χτυπήσει σε ένα μικρό κτίριο και έναν πύργο επικοινωνιώ και να συρθεί με την κοιλιά του στον διάδρομο προσγείωσης προτού τυλιχθεί στις φλόγες.

Τρεις από τους επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς, δήλωσαν αξιωματούχοι, σύμφωνα με το nbcmiami.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε tweet αξιωματοίχοι του αεροδρομίου ανέφεραν ότι υπήτχαν καθυστερήσει σε πτήσεις το απόγευμα της Τρίτης. , προσθέτοντας ότι οι επιβάτες έλαβαν οδηγίες να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες για λεπτομέρειες.

Στο ίδιο tweet αναφερόταν ακόμα ότι η κατάρρευση του μπροστινού συστήματος προσγείωσης στη μύτη του αεροσκάφους φαίνεται να είναι η αιτία της πυρκαγιάς. Ευτυχώς η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα» δήλωσε η Πάολα Γκαρσία, μία από τους επιβάτες, στο CBS Miami. «Ήταν φρικτό. Ταρακουνιόμασταν και έσπασαν πολλά παράθυρα, και μετά όλα σταμάτησαν. Λίγες στιγμές αργότερα όμως ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς τα έξω επειδή υπήρχε φωτιά» πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ