Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ 40άρησε! Το παλάτι γιόρτασε τα γενέθλια του μελλοντικού βασιλιά με vintage φωτογραφίες (βίντεο)

Από μωρό και έφηβος μέχρι το σήμερα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε 40 ετών και το παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες από σημαντικά ορόσημα της ζωής του.

Στα στιγμιότυπα που έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram βλέπουμε τον Δούκα του Κέιμπριτζ και μελλοντικό βασιλιά (δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο) από μωρό και έφηβο, μέχρι όταν υπηρέτησε στον στρατό.

Στις περισσότερες εικόνες είναι μαζί με την 96χρονη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ παράλληλα έχει δημοσιευτεί και μια πιο πρόσφατη φωτογραφία του.

Φωτογραφίες: Instagram

Στην σχετική ανάρτηση διαβάζουμε τα εξής: «Χρόνια πολλά για τα 40α γενέθλια στον Δούκα του Κέιμπριτζ!  Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ Άρθουρ Φίλιπ Λούις είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Νταϊάνα, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Γεννήθηκε στις 9.03 μ.μ. στις 21 Ιουνίου 1982, στο St Mary’s Hospital, Paddington, Λονδίνο. Ένα δελτίο, που τοποθετήθηκε στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ ανήγγειλε ότι ζύγιζε 7 λίβρες 1 1/2 ουγκιά».

 

 

Ανάλογη ανάρτηση έχει γίνει και στην επίσημη σελίδα του πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα.  «Ευχόμαστε στον Δούκα του Κέιμπριτζ για τα 40α του γενέθλια!» είναι τα λόγια που συνόδευσαν το post.

Φωτογραφίες: Instagram

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε τον πρίγκιπα Κάρολο να κρατά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο και διάδοχό του, ενώ παράλληλα έχουν δημοσιευτεί στιμγιότυπα από την ζωή του royal.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον ο Ουίλιαμ γιόρτασε τα γενέθλιά του ιδιωτικά μαζί με την οικογένειά του. Υπενθυμίζεται πως αυτός και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έχουν τρία παιδιά, τον 8χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις.

 

 

 

 

 

 

Πάντως στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Instagram δεν έχει γίνει κάποια ανάρτηση για τα γενέθλιά του royal. Αντ' αυτού την Τρίτη ανέβηκε ένα βίντεο που τον δείχνει  «στη δουλειά», αφού τα πλάνα είναι από επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα στην ΜΚΟ The Passage To Ending Homelessness.

 

 

Όπως αναφέρει το BBC η επιλογή έγινε εσκεμμένα καθώς απεικονίζει τις πραγματικές προταιρεότητες του μελλοντικού μονάρχη. Έτσι θέλησαν να αποφύγουν να δημοσιεύσουν κάποιο επίσημο πορταίτο -όπως συνηθίζεται - και επέλεξαν ένα θέμα που το επιτελείο του λέει ότι «είναι πολύ κοντά στην καρδιά του».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ