Λίστα… χωρισμού! Άντρας ζητά από την πρώην του αποζημίωση άνω των 8.000 ευρώ - για τα έξοδα που έκανε όσο ήταν μαζί

Έγραψε αναλυτικά όλες τις δαπάνες...

Ένας άντρας από τη Σαγκάη έγινε πρόσφατα viral στην πατρίδα του, αφού ζήτησε από την πρώην κοπέλα του να τον αποζημιώσει για όλα τα έξοδα που έκανε όσο ήταν μαζί.

Σύμφωνα με το odditycentral.com την περασμένη εβδομάδα μέσα ενημέρωσης της Κίνας έγραψαν για έναν άντρα - τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα - που φέρεται να έγραψε ολόκληρη λίστα με τα όσα ξόδεψε όσο ήταν σε σχέση με την γυναίκα.

Η  ασυνήθιστη αυτή λίστα περιλαμβάνει ημερομηνίες και ώρες, καθώς και περιγραφές συγκεκριμένων δαπανών για λόγους σαφήνειας. Ο άνδρας φέρεται να την έστειλε μάλιστα στην πρώην του ως απόδειξη για τα χρήματα που ξόδεψε για εκείνη, απαιτώντας να τον αποζημιώσει.

Η «λίστα χωρισμού» κάνει τον γύρο των social media στη Κίνα  πυροδοτώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου. Οι περισσότεροι από αυτούς δήλωσαν σοκαρισμένοι όχι μόνο από τη χειρονομία του άνδρα αλλά και από την ικανότητά του να θυμάται όλες αυτές τις πληροφορίες. 

Όπως σημείωσε ένα άτομο, είναι σαν να είχε καταγράψει εκ των προτέρων κάθε μικρό γιουάν που ξόδεψε…!

Η λίστα  περιελάμβανε από ασήμαντα έξοδα, όπως «δύο μπουκάλια νερό», έως πιο σημαντικά όπως η φροντίδα της άρρωστης μητέρας της πρώην. Στο αναλυτικό έγγραφο αναγράφεται ακόμα αν η κάθε δαπάνη έγινε από το ζευγάρι ή μόνο από την γυναίκα.

Για παράδειγμα λέει ότι  ξόδεψε 36,1 γιουάν για να «αγοράσει σνακ και να τα δώσει όλα στη γυναίκα».  Σε αυτή την περίπτωση, ζητά από την πρώην του να του επιστρέψει ολόκληρο το ποσό.

Ωστόσο για ένα δείπνο που απόλαυσαν και οι δύο μαζί σε ένα εστιατόριο στο Changning,  απαιτεί από τη γυναίκα να του αποζημιώσει το 50% των εξόδων.

Ο άνδρας  απαρίθμησε επίσης τα έξοδα που  κάλυψε ο ίδιος και η οικογένειά του όταν νοσηλεύτηκε η μητέρα της πρώην. Η γυναίκα τελικά έφυγε από τη ζωή με εκείνον και τους γονείς του να πληρώνουν για την κηδεία. Ε τώρα λοιπόν ζητά πίσω όλα τα χρήματα!

Συνολικά, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε ξοδέψει πάνω από 72.000 γιουάν όσο έβγαιναν ραντεβού, εκ των οποίων τα 60.147.025 γιουάν (8.954 δολάρια - 8,477.65 ευρώ) θα έπρεπε να του τα επιστρέψει.

Δεν είναι σαφές αν η κοπέλα συμφώνησε να αποζημιώσει τον πρώην της ωστόσο οι χρήστες των social media δεν ενθουσιάστηκαν με την «λίστα χωρισμού»  Κάποιοι έχουν αποκαλέσει τον άνδρα εκδικητικό και δολοπλοκό, ενώ άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι ετοίμαζε τη λίστα όσο ήταν ακόμα μαζί, για να την χρησιμοποιήσει ως «όπλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ