Τι κι αν είναι «ξαναζεσταμένος»! Ο έρωτας της Jlo για τον Ben Affleck δεν κρύβεται! Το τρυφερό βίντεο της star

Με αφορμή την Ημέτα του Πατέρα

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επανενώθηκαν 20 χρόνια μετά την διάλυση του πρώτου τους αρραβώνα και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, που αν και «ξαναζεσταμένος» μας δίνει την ελπίδα ότι οι μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν!

Η 52χρονη star με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο με γλυκές τους στιγμές, από το σήμερα, αλλά και από το παρελθόν.

 «Χρόνια πολλά στον πιο τρυφερό, αγαπημένο, στοργικό, συνεπή και ανιδιοτελή μπαμπά» έγραψε στην ανάρτησή της η Jlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Υπενθυμίζεται ότι η Lopez και ο Affleck αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 λίγο αφότου άρχισαν να βγαίνουν, αλλά τελικά τελείωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2004. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε την άνοιξη του 2021.

H Lopez έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Marc Anthony (2004–2014) τα δίδυμα Maximilian και Emme (14 ετών), ενώ ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μαζί με την πρώην γυναίκα του Jennifer Garner, την 16χρονη Violet, τον 10χρονο Samuel και την 13χρονη Seraphina.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός τίμησε την Ημέρα του Πατέρα ένα ακόμα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της, το οποίο δεν είναι άλλο από τον δικό της μπαμπά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Πριν το βίντεο με τον Affleck η Jennifer είχε μοιραστεί μια σειρά από κοινές της φωτογραφίες με τον David Lopez. «HappyFathersDay στον καλύτερο μπαμπά όλων των εποχών!» έγραψε στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ