Ρούλα Ρέβη: Το συγκινητικό κείμενο για για την Γιορτή του Πατέρα - ''Δεν τον αγνοείς, δεν τον φοβάσαι & ας έχει πιο δυνατή φωνή''

Ανέβασε μια παλιά φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με τα δίδυμα...

Με μια παλιά φωτογραφία του συζύγου της, Αποστόλη Τότσικα, να κρατάει τα δίδυμα στην αγκαλιά του, τίμησε η Ρούλα Ρέβη τη Γιορτή του Πατέρα, γιορτάζοντας όχι μόνο τον πατέρα των παιδιών της αλλά όλους τους μπαμπάδες, και τις μαμάδες, του κόσμου.

 

 

 

 

Όπως έγραψε η φωτογράφος στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram:

«Δεν ξέρω πως να το πω και μάλλον δεν θα το μάθω καλά ποτέ. Κάπως γίνεται και τον πατέρα τον αγνοείς, δεν τον φοβάσαι και ας έχει μια πιο δυνατή φωνή από τη μάνα σου λόγω ορμονών. Πάντα άκουγα να λένε “δεν με αφήνει ο πατέρας μου, αλλά ξέρω θα τον καταφέρει η μάνα μου άμα της πω”, και αλήθεια είναι μάλλον αυτό.

»Είναι, λέει, δύσκολο ο άντρας να νοιώσει αμέσως γονιός με την άφιξη ενός παιδιού, ούτε και αυτό το ξέρω, δεν είμαι άντρας.»Οι εποχές άλλαξαν, αλλού υπάρχουν δύο μπαμπάδες, άλλου υπάρχουν δύο μαμάδες, άλλου υπάρχει μόνος ένας γονιός.

 

 

Το θέμα είναι για ένα παιδί να υπάρχει ο γονιός, η ασφάλεια μιας οικογένειας, η καθησυχαστική σκέψη πως κάποιος είναι δικός σου.

»Λέω να αφιερώσω αυτό το ποστ στον άντρα μου, που έτσι και αλλιώς είναι ένας σπουδαίος άντρας γιατί είχε υπέροχους γονείς, και τελικά καταλήγω πως αρκεί σήμερα στην εποχή μας να έχει κάποιος μια οικογένεια που να τον αγαπά και καμία σημασία δεν έχει ποιος έχει τον κάθε ρόλο.

Ελπίζω απλά όλοι να έχουν μια υγιή ήρεμη και όμορφη οικογένεια έτσι όπως αξίζει σε όλους τους ανθρώπους και όλα τα παιδιά του κόσμου».

Ο Αποστόλης Τότσικας και η  Ρούλα Ρέβη παντρεύτηκαν κρυφά το 2014 στο Λος Άντζελες. Τα  δίδυμα παιδιά τους, Μιχαήλ – Άγγελος και Ειρήνη – Χρυσή που ήρθαν στην ζωή το 20215, επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ