Ο Sting σε ένα απολαυστικό βίντεο με τον εγγονό του - ο μικρός έχει πάρει το ταλέντο του παππού στη μουσική

Η ανάρτηση της συζύγου του Trudie Styler

Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του Πατέρα - η μάλλον του παππού! - ευχήθηκε στον αγαπημένο της Sting η σύζυγός του Trudie Styler.

Η 68χρονη σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον 70χρονο Βρετανό μουσικό μαζί με τον εγγονό του Akira. Ο παππούς παίζει κιθάρα, ενώ ο μικρός - που από ότι φαίνεται έχει πάρει το ταλέντο του -  κουνάει τις χορδές με τα χεράκια του.

Παράλληλα ανέβασε και μια φωτογραφία  από όταν ο πιτσιρικάς ήταν ακόμα μωράκι και έπαιζε μαζί με τον Sting.

Photo: Instagram

«Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα @theofficialsting @thejoesumner @jake_sumo και για την γιορτή του παππού σε σένα Sting - Dada και Nono σε 13 παιδιά και εγγόνια μαζί.

Είσαι υπέροχος μπαμπάς και παππούς, υπέροχος και στους δύο αυτούς ρόλους και υποστηρίζεις όλους τους συγγενείς μας, όπως φαίνεται εδώ με το να απολαμβάνεις να περνάς χρόνο με τον Akira και να ενθαρρύνεις το πάθος του για τη μουσική. Σε ευχαριστώ για αυτή την όμορφη ζωή και την υπέροχη οικογένεια. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι» έγγραψρ η Trudie στην ανάρτησή της.

Ο Akira είναι ο γιος της Mickey Sumner, της 38χρονης κόρης του ζεύγους, η οποία είναι ηθοποιός.  Ο Sting και η γυναίκα του έχουν αποκτήσει ακόμα τον 31χρονο Eliot, τον 26χρονο Giacomo και τον 37χρονο Jake.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει ακόμα από τον πρώτο του γάμο (1976–1984) με την Frances Tomelty, τον 45χρονο Joe και την 40χρονη Fuschia.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ