Ο Pierce Brosnan σε μια σπάνια οικογενειακή φωτό - Ο πρώην «007» μαζί με τους τρεις από τους τέσσερις γιους του

Η ανάρτησή του για την Ημέρα του Πατέρα

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ο Pierce Brosnan, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, που ήταν την Κυριακή 19.6.

«Η αγάπη μου για πάντα σε εσάς αγαπητοί μου γιοι, Paris, Dylan, Sean και Christopher, σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη σας ❤️ αυτήν την Ημέρα του Πατέρα» έγραψε στην ανάρτησή του ο 69χρονος πρώην «James Bond».

Photo: Instagram

Στην εικόνα τους βλέπουμε τον star μαζί με τα τρία από τα πέντε του παιδιά, να ποζάρουν όλοι μαζί αγκαλιά. Μάλιστα ο μπαμπάς, όσο και ο Dylan είναι ξυπόλητοι. 

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει τον 21χρονο Paris και τον 25χρονο Dylan με τη σύζυγό του, Keely Shaye Smith. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2011.

 

 

Ο ηθοποιός έχει ακόμα από τον πρώτο του γάμο με την Cassandra Harris τον 38χρονο Sean. Ο Brosnan υιοθέτησε σύμφωνα με το hellomagazine.com τον 49χρονο σήμρα Christopher. και την Charlotte - τα μεγαλύτερα παιδιά της Cassandra - μετά τον θάνατο του πατέρα τους Dermot το 1986.

 

 

Ωστόσο η μοίρα επιφύλλαξε ένα άσχημα παιχνίδι, αφού τόσο η Cassandra όσο και η Charlotte πέθαναν από καρκίνο των ωοθηκών. Η πρώτη «έφυγε» από τη ζωή το 1991 σε ηλικία 43 ετών, ενώ η κόρη της πέθανε στις 28 Ιουνίου 2013. Ήταν 41 ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ