Η κούκλα Γαία Μερκούρη στο πρώτο της catwalk: Η συμβουλή της μαμάς της & η ερώτηση για τον Άγγελο Λάτσιο (φωτό & βίντεο)

Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη!

Η πανέμορφη Γαία Μερκούρη περπάτησε στο ντεφιλέ του Βασίλη Ζούλια που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Η νεαρή κοπέλα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling και φυσικά η μητέρα της ήταν εκεί για να την απολαύσει.

Οι δύο γυναίκες έχουν δημοσιεύσει στα stories τους φωτογραφίες και βίντεο από την επίδειξη, ενώ τις είδαμε ακόμα να ποζάρουν μαζί με τον Έλληνα σχεδιαστή.

Η Γαία Μερκούρη περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα ασπρόμαυρο cocktail φόρεμα και μαύρες γόβες. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα κομψό χαμήλο κότσο.

Όσο για την μητέρα της, η Ελληνο-Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο επέλεξε για το fashion show ένα μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με φλατ παπούτσια. 

«Η μαμά μου είπε να είμαι ήρεμη και να κοιτάω ευθεία!» είπε η Γαία στις τηλεοπτικές κάμερες όταν ρωτήθηκε, για το ποια ήταν συμβουλή που της έδωσε η μαμά της. 

Ακόμα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την όμορφη κοπέλα για τη σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου  Άγγελο Λάτσιο,.  «Είμαι πάρα πολύ καλά» απάντησε η Γαία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ