Το Πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα & Ίριδα θα φέρει νέες συλλήψεις; - Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδελφή της Πισπιρίγκου

Δεν αποκλείονται νέες διώξεις...

Παραδόθηκε χθες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών - Μαλένας και Ίριδας - της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την Πάτρα.

Η έρευνα των δύο ιατροδικαστών σύμφωνα με το πόρισμα, και αφού έχουν αναλυθεί όλα τα προηγούμενα πορίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις, και δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σημειώνεται ότι από προχθές βρίσκεται στην Πάτρα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να πάρει καταθέσεις από τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και άλλους μάρτυρες που διαμένουν στην Πάτρα.

Ο πατέρας των παιδιών έδωσε πολύωρη κατάθεση στην Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα.

 

 

Καταθέτει σήμερα στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα δύο παιδιά, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ετοιμάζονται να καλέσουν για κατάθεση την 33χρονη μητέρα τους, καθώς και τη θεία τους, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη μητέρα θα κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτη. Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι εάν η θεία των παιδιών κληθεί να δώσει κατάθεση ως μάρτυρας ή ως ύποπτη.

 

 

Μα σημειωθεί ότι τη νύχτα που κατέληξε η 6 μηνών Ιριδα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, πέρα από τα δύο μικρά παιδιά, ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα, μια νύχτα που πολλές φορές έχουν περιγράψει και οι δυο τους σε συνεντεύξεις και καταθέσεις.

H Δήμητρα Πισπιρίγκου ξεκίνησε νωρίς το πρωί από την Πάτρα και αναμένεται στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των παιδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ