Σαν Ελληνίδα θεά η Πριγκίπισσα Σαρλίν - Με σμαράγδι Grecian τουαλέτα και απίθανα Van Cleef & Arpels κοσμήματα (φωτό)

Δείτε το υπέροχο αρχαιοελληνικό φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση.... 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έκανε μια λαμπερή εμφάνιση φορώντας ένα σμαραγδί φόρεμα, καθώς συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο στην τελετή έναρξης του 61ου Τηλεοπτικού Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

Η Charlene έδειχνε κομψή μέσα στην Lanvin τουαλέτα της, που είχε Grecian στυλ και άφηνε τον έναν ώμο της ακάλυπτο. Το σύνολό της συνδύασε με statement σκουλαρίκια από Van Cleef & Arpels και ένα ατημέλητο χτένισμα.

 

 

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα επέστρεψε στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και τον περασμένο μήνα εθεάθη με τα παιδιά και τον σύζυγό της για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο, αφού πέρασε αρκετό καιρό σε κέντρο θεραπείας για "εξάντληση".

Η κοινή εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους έρχεται αφού ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε ότι "πληγώθηκε από τις κακόβουλες φήμες" που διακινήθηκαν για το γάμο του μετά την απουσία της συζύγου του και δήλωσε ότι είναι το "πιο όμορφο πράγμα" να την έχει ξανά μαζί του σύμφωνα με την Daily Mail.

 

 

 

 

Η έξοδος αυτή είναι η τέταρτη φορά που εμφανίζονται δημόσια μαζί από τότε που τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι λαμβάνει 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως για να εμφανίζεται στο πλευρό του συζύγου της σε δημόσιες εξόδους.

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε μια εμφάνιση μια μέρα νωρίτερα, όπου η Πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε μαζί με τον Αλβέρτο και την κόρη τους Γκαμπριέλα, επτά ετών, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο μπαλκόνι για την καθολική γιορτή Corpus Christi, αν και ο δίδυμος αδελφός της Γκαμπριέλα, ο Ζακ, δεν εθεάθη με την υπόλοιπη οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, 62 ετών, δήλωσε ότι ο χρόνος που πέρασε χωριστά ήταν "μια δοκιμασία για τη σύζυγό του", αλλά "μιλούσαν συχνά, παρά την απόσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ