Πόρισμα ιατροδικαστών: Από ασφυξία πέθαναν η Ίριδα & η Μαλένα - Καταθέσεις δίνουν οι οικογένειες Πισπιρίγκου & Δασκαλάκη

Καταιγισμός εξελίξεων αναμένεται αυτή την εβδομάδα στο θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα καθώς στο πόρισμά τους 2 ιατροδικαστές αναφέρουν ότι τα δύο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας είχαν ασφυκτικό θάνατο. 

Παραδόθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών - Μιλένας και Ίριδας - της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την Πάτρα.

Η έρευνα των δύο ιατροδικαστών σύμφωνα με το πόρισμα, και αφού έχουν αναλυθεί όλα τα προηγούμενα πορίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις, και δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σημειώνεται ότι από χθες Κυριακή 19 Ιουνίου βρίσκεται στην Πάτρα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να πάρει καταθέσεις από τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και άλλους μάρτυρες που διαμένουν στην Πάτρα. Ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έδωσε πολύωρη κατάθεση προχθές στην Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που έχει μεταβει στη Πάτρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή την ώρα καταθέτουν η μητέρα και ο πατέρας της Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Επίσης, μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις θα δοθούν μαζί με το πόρισμα στον Ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει υπό το φως των νέων στοιχείων αν θα υπάρξουν νέες διώξεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ