#REUNITEPARTHENON: Η COSMOTE στηρίζει το αίτημα της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα

COSMOTE: Μεγάλος Υποστηρικτής της συναυλίας “DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON” 

- Συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, Lena Hall, Kip Winger, κ.ά.

- 50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία

- 5 υπερτυχεροί θα βρεθούν στις πρόβες και θα γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες 

- Συμμετοχή έως τις 19/06 στο: www.cosmote.gr/desmondchild

Ο θρυλικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child έρχεται στην Ελλάδα και ενώνει τις δυνάμεις του με τα λαμπρότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό: “DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON!”, με Μεγάλο Υποστηρικτή την COSMOTE. Η μεγάλη αγάπη του για τη μουσική και την Ελλάδα γέννησε την ιδέα της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την ανάδειξη του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και την προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. 

«Στηρίζοντας διαχρονικά τον Ελληνικό πολιτισμό, η COSMOTE δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο μοναδικό μουσικό γεγονός, ενισχύοντας τη διαρκή παγκόσμια εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε μία ευρύτερη στρατηγική στήριξης και ανάδειξης του ελληνικού πολισμού για έναν καλύτερο κόσμο από την COSMOTE, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως το κανάλι COSMOTE History της COSMOTE TV, όσο και μία σειρά αξιόλογων δράσεων στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της COSMOTE», δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ. 

Σε μια βραδιά λάμψης και προσφοράς, υπό την αιγίδα των Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Αθηναίων και Μουσείου Ακρόπολης, ο χαρισματικός Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child, μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες από το διεθνές μουσικό στερέωμα, όπως είναι οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, Lena Hall, Kip Winger, The Rasmus, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson, θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση της διεθνούς κοινής γνώμης, υπέρ της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για αυτόν τον σκοπό στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ η συμμετοχή των ερμηνευτών θα είναι αφιλοκερδής.

Η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν από κοντά την απόλυτη μουσική βραδιά, που έχει έναν υψηλό σκοπό: να ενισχύσει την εκστρατεία ενημέρωσης για την επανένωση των γλυπτών. 50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις, μέσα από τον μεγάλο online διαγωνισμό. Ενώ, 5 υπερτυχεροί θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την πρόβα των καλλιτεχνών και να φωτογραφηθούν μαζί τους, συνοδευόμενοι από ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους. 

DESMOND CHILD 

Ο βραβευμένος με Grammy και υποψήφιος για Emmy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Desmond Child έχει χτίσει μια ασυναγώνιστη καριέρα με ανυπέρβλητες επιτυχίες, αξέχαστα hits με ορισμένα από τα πιο ηχηρά και καταξιωμένα ονόματα της μουσικής. Ο Desmond Child είναι ο δημιουργός θρυλικών επιτυχιών, τραγουδοποιός, παραγωγός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής, ερμηνευτής και συγγραφέας. Οι πολυάριθμες συνεργασίες του θα παρουσιαστούν σε μια φαντασμαγορική συναυλία γεμάτη μοναδικές ερμηνείες. 

Η COSMOTE στηρίζει διαχρονικά τον πολιτισμό

Οι πρωτοβουλίες της COSMOTE για την ανάδειξη και προστασία της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς είναι διαχρονικές, ενώ αποτελούν και μέρος της συνολικής στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης. Δράσεις από την COSMOTE, που στηρίζουν τον πολιτισμό και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, είναι η παροχή δωρεάν WiFi σε 25 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, το δημοφιλές κανάλι ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV -COSMOTE History- με ελληνικές παραγωγές που προωθούν την ελληνική ιστορία, κουλτούρα και πολιτισμό, η δωρεάν παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και δικτύων για την ανασκαφή της Κέρου, η χορηγία της αντίστοιχης έκθεσης στα Κουφονήσια και στην Αθήνα, η τεχνολογική υποστήριξη της ανασκαφής του ναυαγίου των Αντικυθήρων, κ.ά..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ