Φρικιαστικό έγκλημα: Έγκυος βρέθηκε αποκεφαλισμένη λίγο πριν το baby shower - Το κεφάλι της ανακαλύφθηκε σε κάδο σκουπιδιών (φωτό)

 Συνελήφθη ο πρώην της...

Μια έγκυος γυναίκα βρέθηκε αποκεφαλισμένη,  ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά της σχεδίαζε το πάρτι του μωρού της, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώην φίλο της Liese Dodd, Deundrea Holloway, ως ύποπτο για φόνο, αφού βρέθηκε η σορός της στο σπίτι της στο Alton του Ιλινόις στις 9 Ιουνίου 2022.

Η μητέρας της  22χρονης κοπέλας που περίμενε το πρώτο της παιδί, μίλησε για τη φρικτή στιγμή που βρήκε το πτώμα της κόρης της σε έναν κάδο απορριμμάτων.

"Δεν είναι κάτι που εύχομαι σε κανέναν. Οπότε, ναι, προτιμώ να μην μιλήσω γι' αυτό", δήλωσε στο KMOV.

Η Dodd, η οποία βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, επρόκειτο να γεννήσει τον Ιούλιο και η οικογένειά της σχεδίαζε το baby shower της, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα.

"Ήμασταν απλά ενθουσιασμένοι και μαζεύαμε τα πράγματα που χρειάζεσαι για το μωρό", πρόσθεσε η Noel σύμφωνα με την the-sun . "Δεν είχε αποφασίσει ακόμα όνομα.  "το μικρό μου φασόλι" Έτσι, ουσιαστικά αποκαλούσαμε το μωρό, 'baby bean'". 

Περιγράφοντας την εκλιπούσα κόρη της, η Noel είπε ότι η Dodd "ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους".

"Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε. Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους". 

Facebook
Η σοκαρισμέμενη μητέρα πρόσθεσε: "Μακάρι να ήξερε πόσο πολύ την αγαπούσαν. Ότι δεν θα ήταν ποτέ μόνη της, [και] ότι θα μπορούσε να βγει από αυτή τη σχέση και να έχει μια γεμάτη ζωή". 

Η μητέρα της 22χρονης δήλωσε ότι η σύλληψη του πρώην συντρόφου της κόρης της, της έδωσε κάποια ανακούφιση. 

«Χαίρομαι που δεν κυκλοφορεί πλέον στους δρόμους, και αυτή είναι η μεγάλη μου ελπίδα ότι δεν θα είναι πλέον σε θέση να το κάνει αυτό σε κανέναν άλλον», σημείωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ