H Tζένιφερ Λόπεζ σε μια σοκαριστική αποκάλυψη - ''Η μαμά μου με χτυπούσε πολύ, όταν ήμουν μικρή'' (φωτό - βίντεο)

Για τη δύσκολη σχέση που είχε με τη μητέρα της και το περιστατικό που την έκανε να φύγει από το σπίτι μιλά η Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που προβάλλεται από τις 14 Ιουνίου στο Netflix.

Η Jennifer Lopez προέβει σε μια σοκαριστική αποκάλυψη και μίλησε για την περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της, Guadalupe "Lupe" Rodriguez, υποστηρίζοντας ότι την "χτυπούσε" όταν ήταν παιδί.

Η 52χρονη σταρ της ποπ στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix, "Halftime",  λέει σε μια σκηνή: "Έκανε [η μαμά της ] ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά και σκληρή. Σε έσπαγε στο ξύλο"

 

 

 

 

Το ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει την καθημερινότητα της Λόπεζ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στιγμές με τα 14χρονα δίδυμα παιδιά της.

 

 

Η 76χρονη Rodriquez εμφανίζεται επίσης στην ταινία και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με την Lopez και τις δύο αδελφές της, Leslie και Lynda.

 

 

 

 

Η ίδια μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο και μεγάλωσε τις τρεις κόρες της στο Μπρονξ μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, με τον οποίο χώρισε όταν τα κορίτσια μεγάλωσαν. 

 

 

«Πάντα είχα τις μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτές. Όχι για να τις κρίνω. Αλλά για να τους δείξω ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα. Η Τζένιφερ με δυσκόλεψε πιο πολύ να σου πω την αλήθεια. Είχαμε συνέχεια συγκρούσεις», λέει η Ροντρίγκεζ.

 

 

 

 

Η J. Lo έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 18 ετών μετά από επανειλημμένες συγκρούσεις με τη μητέρα της αναφέρει το nypost.com

Η τραγουδίστρια του "Love Don't Cost a Thing" εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν συγκεντρωμένη στις σχολικές της εργασίες, λέγοντας ότι της αποσπούσε την προσοχή ο χορός - κάτι που προκαλούσε ένταση μεταξύ τους!

"Η μητέρα μου έλεγε: "Αν είναι να μείνεις σε αυτό το σπίτι, πρέπει να μορφωθείς", θυμάται η Λόπεζ. "Τσακωθήκαμε άσχημα ένα βράδυ και απλά έφυγα".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ