Mis Υφήλιος: Η Βικτόρια Απανασένκο από την Ουκρανία εκπάγλου καλλονής - Στηρίζει με δράσεις ευαισθητοποίησης την πατρίδα της

Η 28χρονη με καταγωγή από το Τσερνίχιβ, είναι εθελόντρια στον πόλεμο. 

Η Ουκρανία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe 2022 και η εκπρόσωπός της είναι η καλλονή Βικτόρια Απανασένκο.

Από τότε που οι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν την "Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία" νωρίτερα τον Φεβρουάριο, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν όλες τις πιθανές παγκόσμιες πλατφόρμες για να συγκεντρώσουν υποστήριξη για τη χώρα τους.

 

 

Νωρίτερα φέτος, το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision αφού ερμήνευσε το τραγούδι "Stefania", το οποίο έχει γίνει πλέον πατριωτικός ύμνος. Τώρα, η κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα έστειλε την πανέμορφη κοπέλα, που βοηθάει ενεργά στον πόλεμο με τη Ρωσία, ως εκπρόσωπό της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

 

 

Η Βικτόρια Απανασένκο θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στο Miss Universe 2022 εν μέσω του πολέμου, ο οποίος έχει εισέλθει στην 115η ημέρα.

 

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι η Victoria Apanasenko

Η 27χρονη κοπέλα είναι μοντέλο και εθελόντρια και βοηθά στην παροχή τροφίμων και κρίσιμων φαρμάκων σε παιδιά και ηλικιωμένους αναφέρει το republicworld

 

 

 

 

Είναι κάτοχος πτυχίου κοινωνικής εργασίας από τη Σχολή Ψυχολογίας του Εθνικού Πανεπιστημίου Taras Shevchenko του Κιέβου. «Επέλεξα αυτή την κατεύθυνση γιατί ήθελα να συμβάλλω στην κοινωνία και να μπορέσω να βοηθήσω τους πιο ευάλωτους», δηλώνει. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον λογαριασμό της στο Instagram, δε, με αφορμή επίσκεψή της σε περιοχή που βομβαρδίστηκε, έγραψε: «Μπορούν να βομβαρδίσουν την ευτυχία, μπορούν να πυροβολήσουν το όνειρο, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρουν να σκοτώσουν τη θέληση. Ο καθένας τους θα θερίσει ό,τι έσπειρε».

 

 

Η 28χρονη επιλέχθηκε από ειδική επιτροπή δίχως να γίνουν καλλιστεία για την ανάδειξή της ως εκπρόσωπος της Ουκρανίας στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe 2022 καθώς το event ματαιώθηκε εξαιτίας του πολέμου.

"Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Επιτροπή του Miss Ukraine Universe εγκατέλειψε φέτος το παραδοσιακό εορταστικό σόου.

 

 

 

 

 

 

Η Βικτώρια θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στο Μις Υφήλιος-2022", σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του οργανισμού που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ