Mε αυτοπεποίθηση η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα: Μόλις 18 ετών δίπλα στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας - Εκδήλωση προς τιμήν της

Η πριγκίπισσα Ingrid Alexandra της Νορβηγίας βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Όσλο το βράδυ της Πέμπτης. Περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, συμμετείχε στο δείπνο που προσέφερε η κυβέρνηση με την ευκαιρία των 18ων γενεθλίων της.

Η Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και δεύτερη στη σειρά της γραμμής διαδοχής του Νορβηγικού θρόνου.

Αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα από 15ο αιώνα.

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2004 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρικσοσπιτάλετ του Όσλο. 

Η μητέρα της, η Διάδοχος Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ, έχει ένα γιο τον Μάριους Μπόργκ Χόιμπι, γεννημένο το 1997 από μια προηγούμενη σχέση της.

 Μετά τη γέννηση της Ingrid Alexandra, η βασιλική οικογένεια γνώρισε μια άνοδο της δημοτικότητας της.

Στις 17 Απριλίου 2004 η Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βαφτίστηκε από τον επίσκοπο Γκούναρ Στόλσετ στο παρεκκλήσι του Βασιλικού Παλατιού του Όσλο. Νονοί της ήταν ο παππούς της, βασιλιάς Χάραλντ Ε΄, η θεία της, Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα, ο Διάδοχος Πρίγκιπας της Δανίας, η Διάδοχος Πριγκίπισσα της Σουηδίας, ο Πρίγκιπας των Αστουριών και η γιαγιά της Μάριτ Τίεσεμ.

Ο Διάδοχος Πρίγκιπας της Δανίας και ο Πρίγκιπας των Αστουριών, δεν ήταν σε θέση να παρευρεθούν στην βάφτιση λόγω των αντίστοιχων γάμων τους και είχαν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα μέσα σε ένα μήνα από την βάφτιση.

H εκδήλωση προς τιμήν της 

Η πριγκίπισσα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της νωρίτερα φέτος τον Ιανουάριο. Ωστόσο, οι παππούδες της, ο βασιλιάς Χάραλντ Ε΄ και η βασίλισσα Σόνια, διοργάνωσαν στο Όσλο στις 16/6 ένα επίσημο δείπνο.

Έλαμπε στολευκό φόρεμα Monique Lhuillier. Το στολισμένο, τούλινο φόρεμα της πραγμτικά την έκανε να μοιάζει με νεράιδα... Φόρεσε επίσης ένα λευκό σάλι με μια λαμπερή τσάντα clutch της Tod's και για αξεσουάρ το δαχτυλίδι Cartier της μητέρας της.

Η Ingrid ολοκλήρωσε την εμφάνισή της ποιάνοντας τις μελαχρινές της μπούκλες σε μια σφιχτή αλογοουρά που αναδείκνυε το όμορφο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ