Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Αυτός είναι ο νέος MasterChef (βίντεο/φωτό)

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2022 που κέρδισε τις 50.000 ευρώ στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Εμφανώς συγκινημένος ο ταλαντούχος σεφ κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια του, με τη μητέρα του και τον αδερφό του να τον αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι.

 

 

Μετά από έναν μαραθώνιο μαγειρικών δοκιμασιών και πεντέμιση μήνες στις κουζίνες του MasterChef ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Ioυνίου ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο, το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

 

 

Ο νέος master chef συγκέντρωσε συνολικά 58 βαθμούς. Δεύτερη αναδείχθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ με 53 βαθμούς.

 

 

 

 

Guest κριτής ήταν η διάσημη Βρετανίδα σεφ Κλερ Σμιθ, η οποία είναι βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin.

 

 

Eνώ οι τρεις κριτές του διαγωνισμού οι οποίοι ανέδειξαν τον νέo master chef ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

 

Ο νέος Έλληνας MasterChef σε αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται» έγραψε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

H τηλεθέαση του MasterChef 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το γενικό σύνολο ο Σασμός είχε μέσο όρο 26,8% και ακολούθησε η Γη της Ελιάς με 22,4%. Ο Εκατομμυριούχος σημείωσε 19,8%, οι Άγριες Μέλισσες 18,4%, το Survivor 17,2%, το MasterChef 13,1% και η σειρά «Άσε μας ρε μαμά» 8,9%.

Στο δυναμικό κοινό ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 26,8%, ενώ ο Εκατομμυριούχος είχε 19,5%. Το MasterChef είχε 17,7%, οι Άγριες Μέλισσες 17,5%, η Γη της Ελιάς 16,1%, το Survivor 15,7% και η σειρά «Άσε μας ρε μαμά» 9,3%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ