Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος - Το δράμα της απώλειας των δυο γιων του (βίντεο/φωτό)

 
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

 

«Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα των εκλογών μας και με λύπη πληροφορήθηκα ότι ένας άξιος, τίμιος, ακούραστος εργάτης του θεάτρου και ταλαιπωρημένος στη ζωή που, πρόσφατα είχε επανεγγραφεί στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) μας με σκοπό να τον βοηθήσουμε, έφυγε από τη ζωή. Άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο του 60 με τους αμέτρητους χαρακτηριστικούς του ρόλους. Καλό ταξίδι Βασίλη μου!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Βασίλης Μαλούχος γεννήθηκε στη Δημητσάνα Γορτυνίας στις 14 Ιανουαρίου 1934 ή όπως έλεγε ο ίδιος, το 1936. Ήταν αδελφός του επίσης ηθοποιοιού, Γιάννη Μαλούχου.

Σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών και πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων.


Έδωσε μεγάλο αγώνα να σώσει τους δυο γιους του από τα ναρκωτικά, αλλά δυστυχώς ο ένας αυτοκτόνησε το 2000, ενώ ο δεύτερος πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα το 2009.

 

 

Έχει επίσης μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, που ζει στο Μαιάμι.

 

 

 

Φιλμογραφία

  • Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988)
  • Της παλαβής (1988)
  • Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα (1987)
  • Ο Δυναστείας (1985)
  • Μήτσος... ο ρεζίλης / Ο γλυκοψεύτης (1984) [υποψήφιος γαμπρός]
  • Ζητείται δράκος (1983)
  • Η δημοκρατία του νέφους (1983)
  • Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή (1983) [επιθεωρητής Μανάκας]
  • Αντάρτες των πόλεων (1972) [Θύμιος]
  • Αέρα,αέρα,αέρα (1972)
  • Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
  • Ο τρελοπενηντάρης (1971) [Ιάκωβος]
  • Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [δίοπος Κατσικογιάννης]
  • Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970) [Φρίξος]
  • Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [πατριώτης με βόμβα]
  • Η περιπτερού (1970)
  • Η ταξιτζού (1970)
  • Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
  • Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967) [Στάθης]
  • Αυτοί που ξέχασαν το Θεό (1964) [Μάκης]
  • Παιδί μου, δεν Αμάρτησα (1964)
  • Φυγή (1963)
  • Αγάπη και θύελλα (1961)
  • Διαβόλου κάλτσα (1961)[Σωκράτης]
  • Η Λίζα και η άλλη (1961) [Κωνσταντίνος Ιατρίδης]

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ