Κατερίνα Καινούργιου: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της - «θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι - περνάει ο χρόνος…» (βίντεο)

Συγκινήθηκε με τα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία παρουσίασε την πρώτη της συλλογή με βρεφικά ρούχα, μίλησε για τη μητρότητα και συγκίνησε την Κατερίνα Καινούργιου.

Καθώς έβλεπε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της  εκφράζοντας την επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη ένα παιδάκι.

Παράλληλα η Καινούργιου μίλησε με τρυφερά λόγια για την σύζυγο του Βασίλη Κικίλια. 

«Παιδιά θέλω να σε εξομολογηθώ κάτι. Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω την Τζένη. Ήταν ένα από τα πρόσωπα που πριν γνωρίσω στην τηλεόραση, δηλαδή πριν τη γνωρίσω από κοντά δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Παλαιότερα εννοώ. Δεν μου ήταν συμπαθής γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν μια γυναίκα αποστασιοποιημένη.

Βλέποντάς την τηλεοπτικά και τα τελευταία χρόνια και παρακολουθώντας τη ζωή της κατάλαβα ότι αυτά τα χρόνια δεν έβγαζε την καλοσύνη της, δεν έβγαζε την ευαισθησία της, δεν έβγαζε αυτό που πραγματικά είναι. Την θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς.

Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο. Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και..» είπε χαρακτηριστικά λυγίζοντας στον αέρα της εκπομπής.

Ακόμα πρόσθεσε: «Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις.. (...) «Μου έχει στείλει μηνύματα η Τζένη αν θέλω τον τάδε γιατρό. Την εκτιμώ απεριόριστα και την ευχαριστώ πολύ». 

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει ολοκληρώσει - όπως είχε κάνει γνωστό η ίδια μέσα από το Instagram - τη διαδικασία κατάψυξης ωραριών. Η Τζένη Μπαλατσινού από πλευράς της έχει μιλήσει δημόσια για τον δύσκολο τοκετό που είχε, όταν έφερε στον κόσμο τον μικρότερο γιο της Παναγιώτη - Αντώνιο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ