«Η πεθερά μου φόρεσε ακριβώς το ίδιο φουστάνι μ' εμένα στον γάμο μου, νομίζω ότι ήθελε να παντρευτεί τον γιο της» (φωτό)

Δεν έκαναν καλή αρχή...

Φανταστείτε να παντρεύεστε και η πεθερά σας να εμφανίζεται στον γάμο επίσης με νυφικό!

Αυτό συνέβη σε μια γυναίκα η οποία είδε την μητέρα του συζύγου της όχι απλά να φορά λευκό φόρεμα, αλλά ένα φουστάνι σχεδόν ίδιο με το δικό της....

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Reddit η ίδια, βλέπουμε τον γαμπρό να ποζάρει μαζί τους και η αλήθεια είναι πως δύσκολα καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η νύφη και ποια η πεθερά.

Βέβαια σε αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι φρόντισε να καλύψει τα πρόσωπα, όπως έκανε και στην δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε και στην οποία φαίνεται ο γαμπρός μαζί με την μαμά του.

«Η πεθερά ήθελε πραγματικά να είναι η νύφη. Πλέον έχω χωρίσει από τον γιο της, με τον οποίο πόζαρε στη δεύτερη φωτογραφία» ήταν τα λόγια με τα οποία η κοπέλα συνόδευσε την ανάρτησή της.

Και τα σχόλια έπεσαν βροχή! «Χωρίς την ανθοδέσμη δεν θα καταλάβαινα ποια είναι η νύφη» έγαρψε κάποιος, ενώ ένας δεύτερος σχολίασε: ««τόσο ανατριχιαστικό! Θα με ενδιέφερε να μάθω πώς τελείωσαν όλα. Φαντάζομαι το γεγονός ότι η μαμά ντύθηκε νύφη στον γάμο του γιου δεν ήταν ένα καλό ξεκίνημα».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ