Η Τζένη Μπαλατσινού παρουσίασε την πρώτη της συλλογή με βρεφικά ρούχα - «Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο» (φωτό & βίντεο)

Στο πλευρό της οι δύο κόρες της!

Τη πρώτη της συλλογή  με βρεφικά ρούχα παρουσίασε την Τρίτη το απόγευμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας,  σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία παιδικής ένδυσης, δημιούργησε μια σειρά με όλα όσα χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι!

Άλλωστε η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, με το μικρό Παναγιώτη Αντώιο - καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια - να έρχεται στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2021.

Την Τρίτη στο πλευρό της μητέρας τους βρέθηκαν και οι δύο κόρες της  Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου που ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ, όπου σπουδάζουν, για να στηρίξουν το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα της μαμάς τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού εκτός από τα δύο κορίτσια έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και έναν γιο τον Μάξιμο.

Στην παρουσίαση της συλλογής «Pom & Jenny», η οποία έγινε σε κατάστημα στην περιοχή του Ψυχικού, βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες με την Τζένη Μπαλατσινού να μιλά μεταξύ άλλων για την σειρά παιδικών ρούχων, αλλά και για την μητρότητα.

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται ξανά αυτόματα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω με λόγια. Χάρη στον μικρό, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή.

Είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει κι οι αδερφές του, είναι φουλ χαϊδεμένος», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Στη συνέχεια, μίλησε για το πρόγραμμα των διακοπών της και όπως αποκάλυψε, φέτος θα περάσει το καλοκαίρι της στην Πάτμο με την οικογένειά της.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, δήλωσε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω, που τον θέλουν, εγώ είμαι πολύ πίσω. Είναι κάτι που δεν σκέφτομαι καθόλου αυτή τη στιγμή».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό slideshow

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ