40 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 - Γαλλικό, διακριτικά σχέδια ή περίτεχνα nail art

Πάρε ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες και μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα ,...

Ο Ιούνιος έχει φέρει μαζί του μια καλοκαιρινή διάθεση και αυτό φυσικά αντικατοπτρίζεται και στα νύχια μας.

Έντονες, ζωηρές και ζεστές αποχρώσεις που θυμίζουν θάλασσα και όλα τα χρώματα του καλοκαιριού πρωταγωνιστούν στις προτάσεις για την περίοδο αυτή.

Όσο για τα σχέδια, οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες αφού οι τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 είναι αρκετές και διαφορετικές. Και μην ξεχνάς πώς μπορείς να συνδυάσεις κάποιες από αυτές στο ίδιο μανικιούρ!

Είτε λοιπόν ψάχνεις ένα σχέδιο νυχιών για τις διακοπές σου, για τις βραδινές σου εξόδους, είτε για μια επίσημη περίσταση ή απλά για την καθημερινότητα, παρακάτω θα βρεις σίγουρα πολλές ιδέες με καλοκαιρινά νύχια για κάθε γούστο!

Καλοκαιρινές προτάσεις για ανανεωμένο γαλλικό μανικιούρ

Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (9)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (5)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (4)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (1)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (10)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (3)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (2)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (8)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (7)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (11)
Σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2022 (6)

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα μια chic πρόταση (φέτος αποτελεί και κορυφαία τάση), όμως οι πολλές ανανεωμένες εκδοχές του το έχουν πραγματικά απογειώσει. Και το γεμάτο χρώμα καλοκαιρινό γαλλικό στα νύχια είναι ίσως η κορυφαία πρόταση για φέτος και δεν πρέπει να διστάσεις να το δοκιμάσεις!

Μπορείς να επιλέξεις την πολύχρωμη εκδοχή του (rainbow tips) με έντονες ή παστέλ αποχρώσεις, ή να το περιορίσεις σε ένα με δύο χρώματα για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Πληθώρα επιλογών υπάρχει και στο στυλ της γραμμής αφού η διπλή γραμμή, το ανάποδο γαλλικό και ακόμη περισσότερο το πλάγιο θα δώσουν μία trendy πινελιά στα νύχια σου.

Για ακόμη πιο περίτεχνο look, μπορείς να συνδυάσεις το γαλλικό με κάποια άλλη τάση όπως το floral ή τα swirl nails.

Διακριτικά μανικιούρ για κάθε περίσταση

Αν θες τα νύχια σου να εντυπωσιάζουν με έναν διακριτικό τρόπο, τότε οι παραπάνω προτάσεις σίγουρα θα σου έδωσαν πολλές ιδέες.

Το χρώμα της μέντας και το λιλά που είναι top επιλογές φέτος, αλλά και κλασικά χρώματα όπως το λευκό, το απαλό ροζ, το baby blue και οι παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές προτάσεις για ένα υπέροχο διακριτικό μανικιούρ.

Όσον αφορά τα σχέδια, για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2022 βλέπουμε παντού τα διακριτικά floral σχέδια στα νύχια και συγκεκριμένα τις μαργαρίτες. Πρόκειται μάλιστα για ένα nail art που μπορεί να δημιουργηθεί πολύ πιο εύκολα απ’ ότι φαίνεται.

Τα swirl nails με τις αφηρημένες καμπύλες που είναι βγαλμένες από τα 70s επίσης συνεχίζουν να αποτελούν έμπνευση για τις κορυφαίες nail artists με αποτέλεσμα να βλέπουμε συνεχώς νέες εκπληκτικές δημιουργίες που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να δοκιμάσεις ένα γραμμικό σχέδιο, να συνδυάσεις διάφορες τάσεις όπως π.χ. γαλλικό με floral, ενώ αν θες να δώσεις μια πινελιά πολυτέλειας μπορείς να στολίσεις το σχέδιο νυχιών σου με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Εντυπωσιακά σχέδια νυχιών για τον Ιούνιο 2022

Σε περίπτωση που θέλεις τα νύχια σου πραγματικά να ξεχωρίσουν, αυτές οι προτάσεις είναι για σένα!

Πρόκειται για nail art σχέδια που σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστούν τη βοήθεια ενός επαγγελματία για τη δημιουργία τους αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει αναφέρει το beautetinkyriaki

Περίτεχνα και trendy σχέδια νυχιών με πολλούς συνδυασμούς τεχνικών αλλά και υπέροχα χρώματα που ταιριάζουν τέλεια με την καλοκαιρινή μας διάθεση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ