Ο David Beckham κάνει σκανταλιές με την κορούλα του στην πλάτη της «μέγαιρας» Victoria: «Τρώμε παγωτό στις 9 το πρωί» (βίντεο)

Μπαμπάς και κόρη στην Βενετία!

Σκανταλιές πίσω από την πλάτης της μαμάς Victoria, έκανε ο David Beckham που πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με την 10χρονη κόρη τους Harper!

Ο μπαμπάς με την πιτσιρίκα βέθηκαν στην πανέμορφη Βενετία και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην απολάυσουν ένα χωνάκι gelato.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο άσσος των γηπέδων, η Harper φοράει ένα πολύ χαριτωμένο καπέλο, με αυτά κουνελιού τα οποία κουνιούνται κιόλας! Παρεμπιπτόντως η μικρή της οικογένειας έχει ένα κουνελάκι για κατοικίδιo, τον Cocο.

 

 

 

«Sssssshhhhhhh μην το πείτε στην μαμά. 9 π.μ. Gelato, ? συγγνώμη μαμά @victoriabeckham ❤️ δημιουργώντας ιδιαίτερες αναμνήσεις με την #HarperSeven» έγραψε ο Beckham στο post του.

 

Μπαμπάς και κόρη φάνηκαν ενθουσιασμένοι με την αταξία τους και η Harper γελούσε όλο νάζι όταν ο David την ρώτησε «και τι πήραμε στην Βενετία;». Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα γίνει όταν το δει η «μέγαιρα» Victoria η οποία σίγουρα έχει άλλες διατροφικές συνήθειες από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στο podcast της Ruthie Rogers, River Cafe Table 4 με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι «γίνομαι ιδιαίτερα συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί, όταν τρώω κάτι τέλειο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι».

Ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του τρώει το ίδιο πράγμα εδώ και 25 χρόνια! 

 

 

 

«Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα εδώ και 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα, τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό. Μάλιστα, η μοναδική φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου, ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη Harper και ήταν το καλύτερο πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δε θυμάμαι τι ήταν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως είχε προσθέσει ότι η μητέρα των 4 τους παιδιών "το έχει" με την επιλογή των κρασιών: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται και τι πίνει και τι μυρίζει και τι γεύεται. Η Victoria είναι ενοχλητικά καλή σε αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ