Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη από χθες για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους. Φυσικά για την Πανσέληνο αυτή μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μάς κάνει κάπως ανήσυχους, μπερδεμένους, αλλά και με μια τάση να ωραιοποιούμε τα πράγματα. Ευτυχώς την κατάσταση σώζει το τρίγωνο με τον Κρόνο που γειώνει την κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, την επαγγελματική εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη, μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με τον δικηγόρο, με τον λογιστή μας, κλπ. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο, ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται. Οι αλλαγές μολονότι δεν σας τρομάζουν, από την άλλη δημιουργούν αρχικά αστάθεια στη διάθεσή σας μέχρι να ολοκληρωθούν. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ