To eirinika παρουσιάζει το top 10 των Μade in Greece μαγιό - Οι καλύτερες designers μαζί, στα πιο όμορφα καλοκαιρινά σας μπικίνι & ολόσωμα - (φωτορεπορτάζ)

Μαγιό για κάθε γούστο, σωματότυπο και στυλ! 

Τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά μαγιό αποκτούν όλο και περισσότερο κοινό.

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του made in Greece.

Θαυμάσια σχέδια, εξαιρετική ποιότητα και collections που κάθε χρόνο γίνονται και καλύτερες.

Το eirinika  παρουσιάζει 10 επιλεγμένα brands , σταθερά υποστηρίζοντας τους Έλληνες σχεδιαστές και τις σχεδιάστριες που ομολογουμένως έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο, δημιουργώντας πραγματικά success  story στην κατηγορία Made In Greece swimming suits και resort wear.

1 Odyssey ten swimwear: Tα φετινά μαγιό έχουν γεωμετρικά σχήματα & πολύ κολακευτικό κόψιμο - Δείτε τη νέα συλλογή

Η OdysseyTen είναι 100% Μade in Greece, μάρκα μαγιό όπως και οι καλοκαιρινές και άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες της.

Με «οδηγό» την Οδύσσεια του Ομήρου, ζωντανεύει μύθους και εικόνες από τις ραψωδίες του ομηρικού έπους, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια που συνδυάζουν το παρελθόν με το σήμερα.

Η νέα τους κολεξιόν εμπνευσμένη για ακόμη μια φορά από την Οδύσσεια, παρουσιάζει κομψά σχέδια πάνω σε υπέροχα υφάσματα. Φέτος η συλλογή έχει Κυκλαδίτικο αέρα, με μαγιο που κάθε γυναίκα θέλει να κάνει δικά της. 

 

2 Made in Greece το Εmmanuela Swimwear: Έντονα χρώματα, θηλυκά βολάν & έμπνευση από Χαβάη- Μαγιό για μαμάδες & κόρες 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο απόλυτος ενδυματολογικός πρωταγωνιστής του, το μαγιόκατακτά το προσκήνιο.

Όπως καταλαβαίνετε τα μαγιό που σχεδιάζει η Εμμανουέλα Λύκου έρχονται για να καλύψουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη, όπως και διάφορες ηλικίες ή και φάσεις της ζωής μας ανάλογα με την ψυχολογία μας.

 

3 H Σόφη Δελούδη & τα μαγιό της για το καλοκαίρι 2022 - Θαυμάσια swimwear σε χρώματα γήινα & boho σχέδια 

Υπέροχα, σικ μαγιό και beachwear σε γήινες αποχρώσεις μάς προτείνει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σόφη Δελούδη.

Μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι ονειρευόμαστε το καλοκαίρι, που - καλώς ερχόντων των πραγμάτων - θα βγούμε στις παραλίες, με πολύ πιο ανέμελη διάθεση από ότι τώρα, φυσικά.

 

4 Mitos Swimwear: Απίθανα Made in Greece μαγιό & beachwear για το καλοκαίρι - Μπικίνι, ολόσωμα, kimono και φορέματα (φωτό)

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, τα πρώτα μπάνια έχουν ξεκινήσει και στο eirinika συνεχίζουμε να βλέπουμε υπέροχα μαγιό από made in Greece εταιρείες!

Τα ολόσωμα, τα μπικίνι και beachwear της Mitos αντλούν την έμπνευσή τους από την ελληνική κουλτούρα και την μυθολογία

 

5 Sun of a beach: Μαγιό & πετσέτες θαλάσσης για όλη την οικογένεια - Η Μελίνα & η Έλλη λανσάρουν την νέα κολεξιόν για το Καλοκαίρι 2022 

Η "Sun of a beach" , η οποία έχει μια υπέροχη συλλογή από πετσέτες λάνσαρε πέρυσι την πρώτη κολεξιόν με μαγιό

Είναι ένα όνειρο που η Μελίνα και η Έλλη θέλανε πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν και τα κατάφεραν.

Φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά τα κοριτσία με πολύ μεράκι και φαντασία δημιουργούν νέα σχέδια  μαγιό για όλη την οικογένεια. 

 

6 Made in Greece τα μαγιό της Sognante: Ποικιλία μεταλλικών υφών, νέον πινελιές & 90s αναφορές, τονίζουν τη θηλυκότητα

Τα υφάσμτα, τα πατρόν και τα σχέδια αναδεικνύουν με τον πιο αισθησιακό τρόπο τις γυναικείες καμπύλες, χαρίζοντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Να νιώθει όμορφα σε αυτά που φοράει και πόσω μάλλον σε τόσο ιδιαίτερα κομμάτια όσο τα μαγιό.

 

7 Made in Greece τα υπέροχα μαγιό της MAAN: Αρμονικά χρώματα και κομψότητα με έμπνευση από τα ελληνικά νησιά 

 

Η MAAN Island Wear είναι η εταιρεία που έχει φτιάξει η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαριλένα Ανδρεάδη με την νέα της συλλογή να περιλαμβάνει για ακόμα μια φορά απίθανα μαγιό και beachwear για το καλοκαίρι.

Το made in Greece brand δημιουργεί υπέροχα ολόσωμα, μπικίνι και ρούχα για την παραλία φτιαγμένα με βιώσιμα υλικά και πάθος για τους αυθεντικούς νησιώτες.

 

8 Alisahne: Τα minimal μαγιό της Σοφίας Καραγιάννη - Resort σύνολα για αιθέριες Ελληνίδες με μυστήριο & θηλυκότητα

Αλισάχνη είναι το ίχνος που αφήνει το άγγιγμα της θάλασσας και η made in Greece φίρμα Alisahne αφήνει σίγουρα τα ίχνη της σε όσες γυναίκες αγαπούν το όμορφο και ποιοτικό ντύσιμο.

Σαν ένα ταξίδι στις αισθήσεις της Μεσογείου, σε έναν "μαγικό" συνδυασμό από κρούστα αλατιού, θεραπευτικών ηλιαχτίδων και μυστικιστικών αποχρώσεων του ουρανού η Alisahne, ενθουσιάζει την σύγχρονη Ελληνίδα.

 

9 Made in Greece τα υπέροχα μαγιό Ekaterini V. Swimwear: Γεωμετρικές αντιθέσεις, χρώματα και στυλ για την παραλία (φωτό)

Υπέροχα ολόσωμα και μπικίνι στη συλλογή Ekaterini V. Swimiwear που μας φέρνει μαγιό σε όμορφα χρώματα και σχέδια για το φετινό καλοκαίρι.

Η Ekaterini V. είναι μία νέα σειρά μαγιό, που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο της κατασκευής και του σχεδιασμού του γυναικείου μαγιό της «μητρικής» εταιρείας, επιχειρεί μία νέα καινοτόμο σειρά μαγιό, που γεννήθηκε από την ανάγκη της δημιουργού να βρει το ιδανικό μαγιό για την ίδια.

 

10 Made in Greece τα Lookseri: Τα μοναδικά μαγιό που σχεδιάζει η Εύα Φράγκου - Απίθανα χρώματα , σχέδια, υφές 

Η Εύα Φράγκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα λίγο έξω από το κέντρο. Σπούδασε στην Κρήτη ‘Δίοικηση Επιχειρήσεων, αλλά η αγάπη της για την μόδα την οδήγησε σε άλλα μονοπάτια. 

Η όλη ιδέα ξεκίνησε από την στιγμή που άρχισε να ταξιδεύει σε έναν πανέμορφο τόπο, στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στην Δομινικανή Δημοκρατία για 4 περίπου χρόνια.

Στην αρχή ασχολήθηκε με την κατασκευή κοσμημάτων όπου και συμμετείχε σε διάφορα bazaars, αλλά οι συναναστροφές της λόγω surf στην συνέχεια την οδήγησαν στον όμορφο και ‘’δύσκολο’’ κόσμο του μαγιό.

Tο όνομα LOOKSERI προέκυψε από την διάθεση να έχουν κάποιο λογοπαίγνιο στην λέξη Loόk seri που ακούγεται και σαν luxury να μην περιορίζει το brand μόνο σε μαγιό και σημαίνει ότι δείχνεις όμορφος δηλ looking good.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ