Πατέρας Καρολάιν για το δολοφόνο γαμπρό του: "Ο Μπάμπης φοβάται το συμβόλαιο θανάτου στη φυλακή - Στο ίδιο κελί με άλλο εγκληματία"

O πατέρας της Κάρολάιν σε συνέντευξή του στη Daily Mail δίνει τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι υπάρχει υπάρχει συμβόλαιο θανάτου για αυτόν. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή του μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς σχολίασε τα όσα είπε ο δράστης.

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», είπε ο πατέρας στη Daily Mail.

Ο Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ