Έγκλημα στο Μυλοπόταμο: Συγκλονίζει ο πεθερός του 22χρονου - «ποιον θα πει μπαμπά το εγγόνι μου;» (βίντεο)

«Είναι 30 ημερών και ψάχνει τον πατέρα του...»

Συγκλονίζει ο πεθερός του 22χρονου πατέρα ενός παιδιού, που δολοφονήθηκε στην Κρήτη.

Ο 22χρονος έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου στο χωριό Αργουλιό του Δήμο Μυλοποτάμου, όταν βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδελφής του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας έφτασε με ένα φορτηγό και πυροβόλησε τέσσερις φορές με ένα πιστόλι.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ωστόσο ο 44χρονος εμφανίστηκε στην αστυνομία  στις 11:05 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ομολόγησε την πράξη του.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, για να απολογηθεί. Στο σημείο βρίσκονται σχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Συγκλονίζει ο πεθερός του 22χρονου

Ο πεθερός του θύματος μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την τραγωδία. Ο κ. Βαγγέλης αναφέρθηκε αρχικά στον δικηγόρο του καθ’ ομολογίαν δράστη,  Διονύση Βέρρα, τονίζοντας ότι υποστηρίζει φονιάδες. «Δεν μπορώ να τον πω κύριο, γιατί εμείς έχουμε το παιδί μας στο νεκροθάλαμο και αυτός βγαίνει και γελάει» σημείωσε.

Για το πως έφτασαν από τους τσακωμούς μέχρι το φονικό ο πεθερός του θύματος υπογράμμισε πως «φτάσανε εκεί από ένα χωράφι που ήταν 100 μέτρα».

«Ο συγκεκριμένος φονιάς έχει δικαστήριο στις 20 του μήνα γιατί είχε απειλήσει την κόρη μου με όπλο» τόνισε ο κ. Βαγγέλης.

«Το μωρό μας, που μεγαλώνει, ποιον θα πει “μπαμπά”; Είναι 30 ημερών και ψάχνει τον πατέρα του» συμπλήρωσε για την απώλεια του γαμπρού του.

«Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει. Το ξέρει ο δικηγόρος του αυτό; Χθες είχαν βρεθεί στην πλατεία του χωριού και λογοφέρανε και έφυγαν. Μετά αυτός γιατί έπρεπε να περάσει μπροστά από το σπίτι των παιδιών;» πρόσθεσε ο πεθερός του θύματος.

«Τους έπιασε η ζήλια, τους έπιασε η ζήλια για τον γαμπρό μου» κατέληξε ο κ. Βαγγέλης για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ