Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την κόρη τους! Οι αγκαλιές της Ada με την μαμά και τη νονά της Σίσσυ Χρηστίδου (φωτό)

Η βάφτιση είχε αναβληθεί

Την κορούλα τους βάφτισαν, στο Νυμφαίο της Φλώρινας, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης.

Η βάφτιση της μικρής Έιντα – Άμπιγκεϊλ έγινε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος και νονά της ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες με την ίδια να γράφει στην ανάρτησή της: «Ada Abigail ~ Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως… @ckontova σ´αγαπώ ❤️».

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η σχεδιάστρια μόδας και η νονά της Ada ήταν ντυμένες στα λευκά. Όσο για την μικρούλα εκείνη φορούσε ένα ροζ παλ φορεματάκι και της είχαν κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια!

Σε ένα από τα κλικ οι δύο γυναίκες δίνουν μια τρυφερή αγκαλιά στη νεοφώτιστη, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η Σίσσυ Χρηστίδου κρατά γλυκά στην αγκαλιά της την βαφτιστήρα της.

Φωτογραφίες: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι η βάφτιση είχε αναβληθεί καθώς η Χρηστίδου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ο Καλημέρης και η Κοντοβά ανέβηκαν στην Φλώρινα για να υποδεχτούν τους συγγενείς και τους φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους, όμως έπρεπε να κάνουν τελικά λίγες ακόμα ημέρες υπομονή μέχρι να αναρρώσει η νονά.

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα.

 

 

Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπά Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους! Σίσσυ Χρηστίδου σε αγαπάμε και μας λείπεις» είχε γράψει σε ανάρτησή της η σχεδιάστρια μόδας.

«Να σας πω και για την βάπτιση που με ρωτάτε. Ήταν όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαπτίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε η βάπτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ.

Παρόλα αυτά, επειδή ο κόσμος είχε ανέβει ήδη στο Νυμφαίο, έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξή της, από το οποίο λείπω και είμαι πάρα πολύ έξαλλη, αλλά δεν έγινε βάπτιση, η βάπτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή την συνθήκη. Σύντομα ελπίζω», είχε εξηγήσει από πλευράς της η Σίσσυ Χρηστίδου σε story που ανέβασε στο Instagram.

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση οι γονείς της Ada μαζί με την κορούλα τους πέρασαν όμορφες, οικογεινακές στιγμές στην Φλώρινα με την Χριστίνα Κοντοβά να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ