Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση "χαστούκι" της ανακρίτριας στο αίτημα της για επανέλεγχο από κατεστραμμένο εργαστήριο

Η ανακρίτρια απέρριψε ρητά και κατηγορηματικά το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να επαναληφθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας από εργαστήριο το οποίο έχει υποστεί ζημιές. 

Η ανακρίτρια κ. Σαλάππα,  έκρινε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, να γίνει έλεγχος στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας καθώς και νέα τοξικολογική στα οκτώ φιαλίδια αίματος που βρέθηκαν στα διάφορα νοσοκομεία νοσηλείας από το Τοξικολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, με δικά της έξοδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω εργαστήριο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές λόγω νεροποντής που δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί.

Το σκεπτικό της ανακρίτριας σε ό, τι αφορά την προτίμηση της Πισπιρίγκου προς το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι κόλαφος, αφού υποστηρίζει ότι η κατηγορουμένη επίτηδες ζήτησε το συγκεκριμένο, καθώς γνωρίζει ότι δεν λειτουργεί, και ότι κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από πλημμύρα.

Η κ. Σαλάππα, η ανακρίτρια της υπόθεσης, αναφέρει ότι σκοπός της κ. Πισπιρίγκου με την υποβολή αυτού του αιτήματος είναι να ροκανίσει τον χρόνο, να παρέλθει το 18μηνο ώστε να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ