Γιώργος Παπανδρέου μετά τον βηματοδότη:«Είμαι στις επάλξεις - Θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση»

Η πρώτη του εμφάνιση μετά την τοποθέτηση του βηματοδότη

Στην Ευρωκλινική εισήλθε την Πέμπτη (9/6) ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς του τοποθετήθηκε βηματοδότης.

«Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εισήλθε σήμερα σε προγραμματισμένο ραντεβού στην Ευρωκλινική Αθηνών, καθώς οι ιατροί, ύστερα από εξετάσεις, είχαν κρίνει ότι χρειάζεται να τοποθετηθεί βηματοδότης, ο οποίος και τοποθετήθηκε επιτυχώς» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του πολιτικού.

Το Σάββατο (11/6) ο κ Παπανδρέου  συνομίλησε διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο, Αθανάσιο Ελλις στο πλαίσιο του 10ου Regional Growth Conference, που πραγματοποείται στην Πάτρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο η συζήτηση μεταφέρθηκε για το Σάββατο, αφού εκείνη την ημέρα τοποθετήθηκε ο βηματοδότης.

Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του και όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι στις επάλξεις μετά από 2 ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας».

Ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μίλησε στην παρέμβασή του για  τις εξελίξεις μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αλλά και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν για την Ευρώπη.

Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε οτι αν πετύχει ο Βλ. Πούτιν ότι μπορεί δια της βίας να επιβάλει τον στόχο του θα δώσει θάρρος και σε παρόμοιους ηγέτες να προχωρούν σε τέτοιες συμπεριφορές. Για την Ευρώπη εξήγησε ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε μεγαλύτερη αυτονομία τόσο ενεργειακή όσο και αμυντική και όπως είπε ¨αν η Ευρώπη δεν έχει την αμυντική της αυτονομία τότε δεν θα έχει την σιγουριά και την ασφάλειά της.

Για τις εξελίξεις με την Τουρκία υπογράμμισε πως αν ο Ερντογάν έχει στόχο την εκλογική του επιβίωση τότε δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι ενέργειές του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ