Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο 1.7 εκ δολ: Το ρετιρέ που έζησαν «ερωτευμένοι» ο Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ (φωτό & βίντεο)

Τα είχε πουλήσει όλα μετά το διαζύγιό τους

Το ρετιρέ όπου έζησαν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους είναι στην αγορά για 1,765 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώην ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο σε μια πρωταφανή δικαστική διαμάχη - σίριαλ, που μεταδόθηκε ζωντανά και τα «άπλυτά τους βγήκαν στη φόρα» - όπως λέει και ο λαός. 

Πριν γίνουν όλα αυτά ωστόσο είχαν «χτίσει» την ερωτική τους φωλιά σε ένα υπερπολυτελές ακίνητο. Βέβαια ο έρωτάς τους πήρε γρήγορα την κάτω βόλτα και το ζεύγος έμεινε παντρεμένο για 15 μόλις μήνες!

Σε κάθε περίπτωση για όσο κράτησε αυτή η σχέση ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ αποκαλούσαν σπίτι τους το ρετιρέ το ενός υπνοδωματίου, στο Λος Άντζελες. 

Το διώροφο ρετιρέ βρίσκεται σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της πόλης και έχει ψηλά ταβάνια και ένα άνετο σαλόνι. Εκτός από την πρόσβαση του κτιρίου σε εστιατόρια και καταστήματα, στο ακίνητο θα βρει κανείς μια πισίνα με θαλασσινό νερό στον τελευταίο όροφο, γυμναστήριο, σπα, χώρο ηλιοθεραπείας, κήπο Zen και υπηρεσία θυρωρού 24/7. Το σπίτι διαθέτει ακόμα δύο μπάνια.

Σύμφωνα με το forbes.com ο 59χρονος ηθοποιός είχε αγοράσει πέντε διαμερίσματα στο εμβληματικό κτήριο Eastern Columbia, αλλά μετά το διαζύγιό του το 2016 με την Χερντ, τα έβαλε στη λίστα και τα πούλησε όλα για 12,78 εκατομμύρια δολάρια.  Τώρα, ένα από τα διαμερίσματα αυτά είναι ξανά προς πώληση. 

Ο Ντεπ πέρα από τους ρόλους του είναι επίσης γνωστός για τα ακίνητα που έχει αγοράσει μέσα στα χρόνια και τα οποία δείχνουν πολλές φορές τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. 

Άλλωστε ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και μπορούσε να αντέξει οικονομικά  σχεδόν οποιοδήποτε ελκυστικό ή ασυνήθιστο ακίνητο ήθελε.Και το έκανε!

ΑΠΕ/EPA

Σύμφωνα με το TopTenRealEstateDeals.com, ο Ντεπ, ο οποίος γεννήθηκε στο Κεντάκι και μεγάλωσε στη Φλόριντα, έχει ή είχε ένα νησί 45 στρεμμάτων στις Μπαχάμες που του τράβηξε την προσοχή του όταν γύριζε τους Πειρατές της Καραϊβικής,

Ακόμα έχει στην κατοχή και πολλά σπίτια στους λόφους του Χόλιγουντ, ένα σπίτι στη Γαλλία κοντά στο Σεν Τροπέ και μια φάρμα στο Κεντάκι.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο της Βιρτζίνια αποφάνθηκε ότι η ηθοποιός  δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της  παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, επιδικάζοντας στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2017 και δηλώνουν εκατέρωθεν ότι έχασαν από 40-50 εκατομμύρια δολάρια από την πτώση του κασέ τους μετά τη δημοσίευση του άρθρου της Χερντ στην Washington Post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ