Το περίφημο φιλί στο στόμα Britney Spears & Madonna ξανά! «Γαμήλιο δώρο» για τους fans από τις superstars του τραγουδιού (φωτό & βίντεο)

19 χρόνια μετά αναβίωσαν τη σκηνή από τα MTV Video Music Awards

Ήταν το 2003 όταν η Britney Spears και η Madonna είχαν ξεσηκώσει τους θαυμαστές τους όταν έδωσαν ένα φιλί στο στόμα στη σκηνή των MTV Video Music Awards.

Το 2003 η Spears και η Madonna είχαν εμφανιστεί μαζί με την Christina Aguilera, ερμηνεύοντας το θρυλικό «Like a Virgin». 

 Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το περίφημο αυτό σκηνικό οι δύο γυναίκες αναβίωσαν την σκηνή!

Φωτογραφίες: Instagram

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η «βασίλισσα» της pop με τους 18.1 εκατομμύρια Followers της στο Instagram τις βλέπουμε να ανταλάσσουν και πάλι ένα φιλί. Αας πούμε ότι ήταν κάτι σαν  ένα «γαμήλιο δώρο» για τους fans τους, αφού τότε είχε γίνει χαμός με τα ΜΜΕ να παίζουν ξανά και ξανά το απόσπασμα από τα βραβεία. 

Εκτός από την τραγουδίστρια του "Express Yourself", η Selena Gomez, η Drew Barrymore, η Maria Menounos, η Paris Hilton, ο σύζυγός της Carter Reum και η μαμά της Kathy Hilton ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Britney και του Sam Asghari.

Φωτογραφίες: Instagram

Σε άλλες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Madonna στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τις διάσημες καλεσμένες, αλλά και με τη νύφη η οποία άλλξε συνολικά τέσσερις φορές στον γάμο της.

Δείτε επίσης: 

Ειδικότερα πέρα από το Versace νυφικό της, την είδαμε με ένα μίνι μαύρο φόρεμα - επίσης από τον γνωστό οίκο - ένα κόκκινο φουστάνι με κρόσσια, καθώς και ένα τρίτο εφαρμοστό φουστάνι σε πράσινο φλούο και μαύρο χρώμα. 

Britney φαίνεσαι τόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη ????? Εύχομαι σε σένα και στον Sam ό,τι καλύτερο ?! Η χθεσινή βραδιά ήταν διασκεδαστική και me ιδρώτα!!!» έγραψε στο post η 63χρονη star.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ